Najde se příznivce veterána Š100?

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Jiří Stejskal
Řidič

Najde se příznivce veterána Š100?

Příspěvek od Jiří Stejskal »

Moc to sem nepatří, ale zkusím to. Jistě tu je pár lidí, pro něž je motorismus hlavním koníčkem a třeba budou o někom vědět.

Mám Škodu 100L, je to moje první auto a posledních pár let smutně odpočívá v garáži. Už s ní jezdit nebudu, ale je mi líto dát ji někam na vrakoviště a tak sháním nějakého příznivce veteránů, co by o ni měl třeba zájem a chtěl ji renovovat.
Stav sice není úplně nejlepší, lak je v háji, levý zadní blatník u dveří hodně rezne, ale auto má najeto jen 40 000km a možná na tom není tak špatně, jak se může na první pohled zdát.
Věnoval bych ji "za odvoz do dobrých rukou" :)

Nehledám nějakého "hýska", co s tím bude po lese děsit babky s roštím (viz. jiný thread), převrtávat válce v motoru, přidávat turbo a jiným způsobem auto mršit, ale skutečného milovníka starých vozů, co by auto dal do stavu, v jakém byl před 30ti lety.
Vím, že je to silně naivní představa, ale proč to nezkusit? :) Takže kdybyste někdo o někom věděl, budu rád, když mi dáte vědět :)
Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

nice

Příspěvek od micron »

teď si nějak nevybavuju rozdíl mezi 1000mb a s100... hoďte sem někdo kdyžtak fotky... jak tyhle povedený modely vypadaly...vim že 1000mb měl děda, a fakt mě naštvalo když jí před x lety prodal...byla jak nová, vínová barva, chromový prvky...škoda kdyby se do ní někdo pustil, renovace (interier z nějakýho komfortního japonce, posilovač, elektrický okna, centrál na dálkáč, surround sound system, mafia folie, řádná koncovka a je READY.)... tak by jí to fakt seklo "Frajerka" jmenovala by se "Vinička":-)... tyhle 2 škodky se mi jako jediný líbily... mno ještě tušim takový to cabrio...ještě starší to byl je a bude mazec. + myslim že 1000 byla víc sexy, než 100... měla lepší detaily.

Kdybych měl místo, tak bych se o ní postaral, ale neni kam s ní :-) škoda, tyhle škodky totiž měly ještě "stylovou designerskou duši" bez komunistickejch a německejch concern-conserve prvků
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Re: nice

Příspěvek od Artie »

micron píše:... renovace (interier z nějakýho komfortního japonce, posilovač, elektrický okna, centrál na dálkáč, surround sound system, mafia folie, řádná koncovka a je READY.)...
mno, nezlob se, ale myslim, ze zrovna tohle nechtel =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

kdo

Příspěvek od micron »

muj děda? ten rozhodně ne, ale já JO. Retro 1000 Vinička GLS :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Jako shou car bych to bral
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“