Koroze T25 2007

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Pestario
Člen Týmu

Koroze T25 2007

Příspěvek od Pestario »

Zdravím vás,chtěl bych tu rozvířit debatu o mém problému.Mám Avensis T25 z roku 2007,koupil jsem ji od bráchu jako plně servisovanou a udržovanou tak paráda :D ALE!!!Na hraně střechy nad čelním sklem začíná koroze(drobné puchýře) zazahující pod těsnění.Napadlo mě reklamovat to Toyotě jako vadu z výroby za špatný lak a povrchovku,záruka 12 let!!.Osobně si myslím....proč by to mělo začít rezivět jako na prvním místě zrovna tam.Můj dotaz zní,mám nějakou šanci v Toyotě uspět????
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Nula. A nemenil bracho sklo? A často to bývá od kamínků...
Back in Czech.
Pestario
Člen Týmu

Příspěvek od Pestario »

Neměnil!!Osobně si myslím že taky nepochodím ale za hecnutí by to stálo,na druhou stranu nemám čas ani chut jít zkoušet když tuším jak to dopadne.Nic dám to do lakovny vyloupnou sklo a opraví a dolakují.Byla na to sleva tak mě to asi nesere :) Ona i tak byla za hubičku :twisted: :twisted:
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Tak to se mas.. :-) Myslim s tou cenou za hubicku.. :-)
Back in Czech.
Pestario
Člen Týmu

Příspěvek od Pestario »

Jojo z bráchu se stal magnát :D tak říká,ty chceš koupit auto co?Dám ti za kilo Avensis a já si koupím funglovku.Já říkám tak jo a brácha tak jo :D :D :D No a je to doma :banana:
Roman Jašek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Roman Jašek »

Nazdar, mám ten samej problém...Potom dej vědět na kolik Tě to vyšlo...
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
Pestario
Člen Týmu

Příspěvek od Pestario »

Tak myslím že cena se bude odvíjet podle postupu co zvolí lakoš,jestli stříkne celou střechu nebo lokálně rozprachem a doleští a taky podle toho kam to dám.Rozhodně si za kvalitu připlatím.Se uvidí,ale cenu pak napíšu.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ale jinak me to delalo na starym Aversu po vymene skla a vydrzel jsem stim jezdit dalsich sest let bez jakehokoliv ujimani.. :-) Takze sice faj, ze to chcete opravovat, ale.. ;-)))))) Ale stoji to vubec za to? :-)))) Kdyz si vezmete, ze treba do dvou tri let dostanete tukanec kaminkem a pak cele znovu? :-) A zase to nekdo skrabne a pokvete to? :-)))) No nic...
Back in Czech.
Pestario
Člen Týmu

Příspěvek od Pestario »

Já do toho jdu,je to jediná kosmetická vada na autě tak to tam nechci nechat.A dukáty na to jsou :D Chci to udržet v TOP stavu.....
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Aj aj... tak to vypada, ze az s tim nekam konecne vyjedes a schytas par kaminku, nejakou vetev a nakupni voziky, tak v laku zustanes za dvojnasobek ceny auta.. ;-D
Back in Czech.
Pestario
Člen Týmu

Příspěvek od Pestario »

Nono nebudem to přehánět ano :) Zase tak to hrotit nebudu,to bych mohl rovnou zazdít vrata do garáže.......Ale tohle smrdí tím že se to bude rozlízat a půjde to pod těsnění.Nebudem porcovat mědvěda co ještě běhá po lese :D Ted to rozhodně řešit nebudu,před zimou a na jaře třeba budu mít stejný názor jako ty :D
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

A kdyz ne najare, tak za par dalsich zim... :-))))) Vsichni tam jednou musi...me...
Back in Czech.
Pestario
Člen Týmu

Příspěvek od Pestario »

Za pár zim budu mít tu bráchovu funglovku.......třeba :D Asi z něj bude můj dodavatel ojetin...
Odpovědět

Zpět na „Avensis“