tuning podvozku

Tlachání o všem - bez zaměření!
Jiří Stejskal
Řidič

Příspěvek od Jiří Stejskal »

ombre píše:Proto píši "jenom na skok." Mluvit nemusíš a rozhodně to není kolektivní činnost ;)... i když
:lol:
Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

vy jste se tu rozjeli =))) ale musism rict, ze pribeh to byl vazne dojemnej ;) mi pripomina ty typky z Hlavaku, kerejm uz 2 roky chybi na vlak 10 korun =/ =)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Jiří Stejskal
Řidič

Příspěvek od Jiří Stejskal »

Jo, jo, to jsem taky jednomu mladíkovi dal deset korun na vlak a za měsíc jsem ho potkal zas a furt mu chybělo :))))
Nebo jedna hluchoněmá "slečna" s cedulkou, že potřebuje peníze na jízdenku (nedal jsem jí nic, i když byly vánoce za dveřmi), ta tam chodila ještě na jaře.
Dneska už taky říkám každýmu "ne." Přepadl mě takový nepříjemný pocit, že po mě někdo pořád něco chce a mně nedá nikdo nic.

Možná za vyhynutí pohádkových dědečků a babiček nemůžou ani tak mladíci v rozpuku pokoušející se zvládat svůj vrak na lesních cestách, nýbrž inflace lidí natahujících ruku. Pohádkoví dědečkové a babičky pomřeli zkrátka hladem, protože se s nima nikdo nerozdělil o buchty :)
Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

2 ombre & wong - věčnej rejpal, božííínku, to teda sedí :lol:
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“