no koncovom stupni vyfuku mam malu dierku. Poradte ako by to bolo najlepsie zalepit/zazvarat.. Je to na tlmici nie na vedeni, preto sa pytam.. Myslim, ze na zvaranie je tam dost tenky plech...
Pokavad je ta dirka hodne mala tak si kup v OBI ten tmel na vejfuck ale stejne se ti to po zime rozpadne .Takze to bud preplatuj cely vejfuck pokavad mas moznost materialu a nebo si kup novy
Dierka je mala, idem si to dat zavarit a ked to znovu hrdza prezerie (asi po zime) kupujem novy.. Orig. Toyota stoji cez 8500SK.. Nasiel som este BOSAL za 3800SK a neznackovy za 2500SK. Predajca mi povedal, ze cenovy rozdiel robi hlavne znacka, nie kvalita. Tak este uvidiim. Co si myslis ty ?
Toyota vyrábí nerez výfuky. Řekl bych, že v tomto případě neplatíš značku, ale opravdu jinou kvalitu. Ale dá se sehnat nerez i za lepší cenu než u toyoty.. asi jako vše ostatní .
Hlavně nekupuj z Polska,...jinak Ti to nevydrží ani sezónu,....ale raději mysli na kvalitu,.....
Na Carině mám výfuk pořád oroginál z 96 a stále OK,....tak to si raději připlatím 1000,- navíc a mám na 10 let klid,...než to měnit každé dva roky a platit jak mourovatý,...