tuning podvozku

Tlachání o všem - bez zaměření!
Jiří Stejskal
Řidič

Příspěvek od Jiří Stejskal »

Les taky není v pořádku. Co chuděry babičky s nůší, když jdou do lesa pro otop?
Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
Julinka
Navigátor

Příspěvek od Julinka »

Jiří Stejskal píše:Les taky není v pořádku. Co chuděry babičky s nůší, když jdou do lesa pro otop?
Ty už jsou jen v pohádkách :wink:
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

To je pravda, dneska v lese kradou snad všichni ;).
Obrázek
Jiří Stejskal
Řidič

A co když to bude zrovna pohádková babička? Taková, co plní přání za nezištnou pomoc s těžkou nůší? Jak k tomu přijde vesnický chasník, chudý, ale s dobrým srdcem, co musí vysvobodit zakletou princeznu, oženit se s ní a dostat půl království?

Teď už je mi asi jasný, proč na kraji černého lesa marně čekám na kouzelnýho dědečka. Už asi nikdy nepřijde a maminka peče ty buchty zbytečně :(
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

2 Jiri Stejskal: Vidíš, a já si doteď myslel, že tu hulí jenom micron ;).
Obrázek
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

ombre píše:2 Jiri Stejskal: Vidíš, a já si doteď myslel, že tu hulí jenom micron ;).
:lol: :lol: :lol:
tohle me fakt dostalo

Jinak takovy frajirky o kterych je tu rec bych taky liskal az by me ruka bolela
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Julinka
Navigátor

Příspěvek od Julinka »

wong píše: Jinak takovy frajirky o kterych je tu rec bych taky liskal az by me ruka bolela
Pokud najdeš nějakou pořádnou lískovku, když se v těch lesích tak krade ;-)
Jiří Stejskal
Řidič

ombre píše:2 Jiri Stejskal: Vidíš, a já si doteď myslel, že tu hulí jenom micron ;).
:D

Jsem konsternován. Já a "HULIT"??? Ani to ošklivé slovo nemohu vypustit z klávesnice :))))))))

Náhodou, jednoho kouzelného dědečka jsem kdysi dávno potkal a nezištně mu pomohl. Ten dobrej skutek mě přišel na pět stovek a za čtyři roky se mi splnilo moje největší přání, potkal jsem ženu svých snů.
Akorát to dědek nějak zfušoval, protože zvenčí je to ONA, jenže uvnitř je to úplně jiná ženská než jsem chtěl :))))
Kdybych dědka nepotkal ve městě, ale v lese, jistě by to vyšlo :))))
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Jiří Stejskal píše:Náhodou, jednoho kouzelného dědečka jsem kdysi dávno potkal a nezištně mu pomohl. Ten dobrej skutek mě přišel na pět stovek a za čtyři roky se mi splnilo moje největší přání, potkal jsem ženu svých snů.
Akorát to dědek nějak zfušoval, protože zvenčí je to ONA, jenže uvnitř je to úplně jiná ženská než jsem chtěl :))))
Kdybych dědka nepotkal ve městě, ale v lese, jistě by to vyšlo :))))
To ti jako dědeček za pětikilo střelil svou vnučku???
Té hustý :D.
DOufám, že ty čtyři roky byly jenom podmíněně ;).

Mimochodem, možná stálo za to se zeptat dotyčné, jak je spokojena ona, třeba by ses o sobě taky něco dozvěděl :).
Obrázek
Jiří Stejskal
Řidič

ombre píše: To ti jako dědeček za pětikilo střelil svou vnučku???
Té hustý :D.
DOufám, že ty čtyři roky byly jenom podmíněně ;).

Mimochodem, možná stálo za to se zeptat dotyčné, jak je spokojena ona, třeba by ses o sobě taky něco dozvěděl :).

Ale kdepak, jsou to dva úplně cizí lidi a ona se mnou nežije :)

Stalo se to před asi šesti nebo sedmi lety. Jdu z práce, spěchám ona autobus a zastavil mě starší pán. Vypadal seriózně, v obleku, jen měl ve tváři takový unavený výraz.
Velice zdvořile mě poprosil, jestli bych mu nepomohl, že cestou na Slovensko ho ve vlaku přepadli a pobodali a teď jede z nemocnice domů a nemá dost peněz na cestu, někam za Prahu.
Vypadal seriózně, ale stejně jsem mu jen tak peníze dávat nechtěl. Napadlo mě, že mu řeknu, ať mi to poranění ukáže, jenže podvodník by s tím jistě počítal a pro ten případ by na těle jistě nějaký obvaz měl.
Řekl jsem si, že mu to aspoň ztížím, jestli je to podvodník, a koupím mu rovnou jízdenku a vydali jsme se na nádraží.
Cestou jsme se ještě stavili v obchodě pro kus salámu a pár rohlíků (že prý má hlad). Jízdenka do Prahy stála přes tři stovky, k tomu ta svačinka, zbytek peněz do pětistovky jsem mu nechal a šel jsem s pánembohem na autobus.
Možná jsem se nechal napálit, možná taky ne a někde na mě v dobrém vzpomíná :) Kontakt na sebe jsem mu samozřejmě nenechal, nebudu riskovat, že mě ještě někdo vykrade :)

A před dvěma lety jsem potkal úžasnou holku, vysokou, nádhernou...přesně můj vysněný ideál. Jenže jenom navenek, povahu má úplně jinou a nerozumíme si, tak spolu jen trochu kamarádíme, občas se sejdeme a já si pořád říkám "proč nemůže být jiná, vždyť na pohled je to přesně můj vysněný idol" a děsně mě to žere, zatímco jí je to fuk :)
Asi byl ten salám zkaženej a dědek se mi takhle pomstil :)))

Z toho plyne poučení - nepomáhejte cizím lidem nebo toho budete ještě litovat :)))

Ovšem fakt se mi stalo, že mi jinej děda, bylo mu lehce přes osmdesát, vnučku nabídl :)))
Reklamoval u nás tiskárnu, co vnučce koupil jako dar. Tiskárnu jsme poslali do externího servisu, děda byl v pohodě, ale po týdnu přišel a že už to trvá moc dlouho a ať tam zavolám, co se s tiskárnou děje, že na to určitě ani nešáhli a že si na to počká, ať hned ví, na čem je.
Tak teda volám a slušně a zdvořile (jak jinak) se ptám, co s tím je a kdy to bude. Samozřejmě na to nesáhli a technik se omlouval a dušoval, že se na to hned podívá a že to druhej den bude hotový. Děda se smál a říkal, že jsem moc měkkej, že jsem je měl seřvat a spokojeně odešel. Další den tiskárna skutečně byla hotová, dědovi jsem ji předal a on povídá: "Vám bych přál nějakou hodnou ženskou, vy si to zasloužíte. Kdybych měl ještě jednu vnučku, dal bych vám ji za ženu."

Nekecám, tohle přesně řekl :))) Vnučku měl velice půvabnou a i když mi ji nakonec nedal, vždycky mě potěší, když si na něho vzpomenu :)))

Z toho plyne poučení, neřvěte na lidi, i když si to zaslouží, nikdy nevíte, zda vás za to někdo neodmění :)
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Teda, to je jako z červený knihovny ;).
Takže za kamarádkou jezdíš jenom na skok? 8)
I když vlastně píše, že uvnitř nic moc, tak nevím.
Aby se v tom prase vyznalo. :lol:
Obrázek
Jiří Stejskal
Řidič

ombre píše:Teda, to je jako z červený knihovny ;).
To je, občas se mi přihodí zajímavé věci :)))

S kamarádkou si už jen občas napíšem, moc si nerozumíme. Když si dva lidi po slabé čtvrthodince nemají co říct a mlčí, to je pak těžký :)
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

Jiří Stejskal píše:
ombre píše:Teda, to je jako z červený knihovny ;).
To je, občas se mi přihodí zajímavé věci :)))

S kamarádkou si už jen občas napíšem, moc si nerozumíme. Když si dva lidi po slabé čtvrthodince nemají co říct a mlčí, to je pak těžký :)
Neni potreba porad jenom mluvit ne? 8)
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Jiří Stejskal
Řidič

wong píše: Neni potreba porad jenom mluvit ne? 8)
To není, nicméně ten problém "nekompatibilních" povahových rysů se neprojevuje pouze nedostatkem témat k hovoru, nýbrž i odtažitostí v oblasti kolektivních činností :)))))
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Proto píši "jenom na skok." Mluvit nemusíš a rozhodně to není kolektivní činnost ;)... i když
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“