Fólie
Užitečnej odkaz, Komanchi, nechceš to hodit do "Návodů"....?
Tome, Ty máš na Toyotě francouzský skla.....?
To já mám poctivý Asahi
Nevím, jestlis je měl nějak zatmavený. Ale u té značky výrocce se to zatmavení píše v procentech. Taky to může být ta poslední třicítka v tom dlouhým číselným označení - třeba to každý výrobce značí(il) jinak....
Tome, Ty máš na Toyotě francouzský skla.....?

Nevím, jestlis je měl nějak zatmavený. Ale u té značky výrocce se to zatmavení píše v procentech. Taky to může být ta poslední třicítka v tom dlouhým číselným označení - třeba to každý výrobce značí(il) jinak....
NO ono kdyz je auto vyrobeno ve Francii tak vsechno bude z Francie nebo okolnich statuJimmi píše:Užitečnej odkaz, Komanchi, nechceš to hodit do "Návodů"....?
Tome, Ty máš na Toyotě francouzský skla.....?To já mám poctivý Asahi
![]()

no dobra, ale neni tu presne popsano co znamena ta cela rada cisel visKomanche píše:odpoved primo na ministerstvu:
http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ozidel.htm

Asahi? Ty asi tak vyráběj všechno, pod touhle značkou se taky skrývá největší japonský pivovar Asahi Breweries www.asahibeer.co.jpJimmi píše:Užitečnej odkaz, Komanchi, nechceš to hodit do "Návodů"....?
Tome, Ty máš na Toyotě francouzský skla.....?To já mám poctivý Asahi
![]()

Toyota Corolla E11
4E-FE, 63 kW/5400, white 6,5Jx14, MICHELIN ENERGY 185/60/R14
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=501
4E-FE, 63 kW/5400, white 6,5Jx14, MICHELIN ENERGY 185/60/R14
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=501
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vim ze se tady bavite o lepeni folii.... Ale ja mam problem, koupil jsem auto, vzadu je folie a nejde pres ni nic videt, je zkrabatela
Pokousel jsem se ji odlepit,ale to je tak na tyden!!
Neznate prosim nejaky zpusob jak ji odlepit?

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Horkovzdusnou pistoli...a strhavat doluja_ma píše:Vim ze se tady bavite o lepeni folii.... Ale ja mam problem, koupil jsem auto, vzadu je folie a nejde pres ni nic videt, je zkrabatela![]()

- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mam jen fen, takze to by mohlo byt v pohode. BTW nemuzu nejak poskodit vyhrivani skla?BRunner píše:S tou horkovzdušnou pistolí velkej pozor ať ti nepraskne sklo. Nám se to "povedlo" když jsme sundavali z čelního skla dálniční známku.

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...