Toyota den v Brne??? =)))))))))
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Toyota den v Brne??? =)))))))))
Dneska jenom po ceste do skoly a z5 jsem videla 6 Corollek (jedno verso), 5 Avensisu (4 v kombiku), 3 Celicy (i s tou nasi ), 2 Cariny, 1 Land Cruisera, 1 RAVku, 1 Hi-Ace a 1 Yarise... (do skoly jezdim 20 min tramkou =) )
A tak se ptam..co se stalo?? Normalne potkam tak maximalne Corollku a Avensise a pak najednou tohle... delo se snad v Brne neco, co jsem propasla?? =))))
A tak se ptam..co se stalo?? Normalne potkam tak maximalne Corollku a Avensise a pak najednou tohle... delo se snad v Brne neco, co jsem propasla?? =))))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
ckej, ja mela radost, kolik vyjelo Toyotek, ne kolik nepohodlnejch, hloupatejch aut je na cestach... a mnoho z nich takejch, ze nemaj ni vlastni stin =/garfielld píše:zejtra zkus spočítat všechny ŠkodovkyArtie píše:ja to neresim, spis mi to prislo jako docela vtipna nahoda, taxem se chtela "pochlubit"wong píše:Artie, moc to resis
PS: vzal bych si carcle
BTW carcle? jako tu karu co najde google, dyz mu to hodis jako do obrazku? =D nebo myslis Congress Against Racism & Corruption in Law Enforcement ? =D
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja akorat predevcirem videl jet jednu Celicu do Bystrce, jinak nejak extra Toyoty nepotkavam.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
-
- Řidič
-
- Řidič
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
no my uplne v pohode =) (taky jeste na letnich ) ...Jiří Stejskal píše:Schválně kdo jste vyjel dneska? U nás byla kalamita, nádherně lehce nasněžilo, asi centimetr, a uježděný sníh na silnici zmrznul. Teprve čtvrtý autobus (po 4 hodinách) z naší vesničky odjel.
Autem jsem to ani nezkoušel, neb ještě nemám zimní obutí.
By me zajimalo, kdo ridi to pocasi, ze jeden tejden udela 20 stupnu a druhej mrzne a pada snih... =/