Zasírání fóra Celica

Tlachání o všem - bez zaměření!
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Ze Ty zase chlastas? :))
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

jediný admin je tu Komanche. Poslal jsem mu sms,tel nezveda.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Nechlastam, fakt ne. Dokonce jsem v praci, pani co tady uklizi mi neverila ze jsem zamestnanec a chtela volat vyjezdovku. Nikdy me chudera nevidela a to u nas pracuje uz 6 let,tak byla trochu vyplasena.

Za posledni cca 2 mesice jsem vyrazne zmenil zivotni styl. Jsem dokonce o 10 kilo lehci. Trochu vody, trochu sadla ... jsme kamosi s orbitrekem u zprav kazdy den od 19-20 hodin Zacali me dokonce zdravit sousedi .... kdybych nemusel do prace tak jsem sel rano do kostela :twisted:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

tohle už je na restart fora. 50 příspěvku smažu a 100 jich přibude. Nebudu trávit víkend tím abych dělal uplně zbytečnou práci.
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Tak ono z te moderatorke pozice moc neudelas. Takze na to kasli je to akorat k nasrani.

Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Ono je to o tom, že na tu registrační stránku se doplní podmínka navíc, třeba otázka "Kolik je jedna plus dvě (slovy) ?" a pokud do okýnka nedáš "tři", tak to neprojde. Angličtní spamboti jsou na takovou vychytávku krátcí :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Hosi hosi, moc moznosti nemate. Musite povolat odborniky na prusery .... :twisted:

Obrázek

Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

mnohem lepsi je dat skryte pole, ktere ma popisek neco jako name, message, nebo text a pokud je vyplnene, coz udela jen robot, tak se stornuje registrace.

Docasne bych taky zakazal registrace...uplne nejlepe smazal primo ten soubor a pak ho obnovil s novejsim zabezpecenim a s jinym nazvem souboru.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Co to je za bordelos amigos? To je Zmrdek :twisted:
Já sem zrovna chtěl napsat, že sem si doobjednal ještě další 2 surikaty, je to návykový :-) :lol: vykoupeno.... jéééé teď maj koukám ještě novou variantu :-) "jedna je na větvi a druhá v díře"... tááky dobrý, dobrý :-) já sem taky na větvi, z toho botíka chemika... člověk si nemůže psát tam kam chtěl a musí psát sem :lol: :lol: surikaty prostě frčej tyhle vánoce to je jasný :-)
http://aukro.cz/2x-oblibena-velka-surik ... 76087.html

Dneska sem zrovna zbavil komp v práci, po tom co sem si všimnul podivnýho chováni myši asi 4 virů/poníků zažraných... a teď du sem a koukám na ten goulash... svinstva všude děsný... fakt nechápu co z tohodle ten vyšinutec jako má? Profit? Ne... proč aspoň ten bot neni nějakej inteligentní, nebo Botka... bych jí sbalil do karantény a pomalu jemně něžně udusil. :lol:
Pěknej sprosťák botík.... takový pipky no ty bys potřeboval vypráskat :-)
No Mně každopádně identitu nesebere, ani nenapodobí, takže já sem v klidu :-)
Ne fakt je to absurdní, že si někdo nevim co dokazuje... nic z toho... jen ztráta času atakovat fóra... a zrovna tohle, který negeneruje zisk, jen generuje myšlenky a názory z 90% Fakt nechápu logiku uvažování toho kripla... mentálek...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

koukám že to odstartoval Kubrt... tématem kterýho se chytnul bot... kdes na tohle téma přišel? Buďto celý to spojení a nebo slovo vagina imponuje botíkovi... proč si to vůbec zkopíroval a nenapsal česky po svým?
"How to make best vagina at home" 23.11 tohle bota nadmíru vzrušilo :lol: ještě teď mu stojí kolík a drtí postupně celý forum mentoš anglickej

Tak moment... už dááávno dááávno mi něco s Kubrtem nehrálo... ale teď už je to jen za A: Neví že je bot, že jeho počítač je prolezlej parazitama a infikuje další a všechno kolem... a nebo B: Ví to moc dobře, jen se to minule zametlo pod koberec... když mi počítač ukazoval timhle směrem... a měl pravdu, jen ho nikdo neposlouchal... tak A? nebo B? Ne a nejsem paranoidní, jen vnímám... a muj počítač je taky velmi citlivej Zase to prostě vede ke Kubrtovi... asi záměrně... Brácha je expert na viry a sajrajty... dokonce je i sbíral do svý bakalářský práce... tvuj hdd musí bejt ale fakt něco :-) To musí bejt neskutečná líheň... vědomá/nevědomá to je fuck
Nevšim sis třeba náhodou úplně náhodou že máš vytíženej procesor na 50% a vejš když se zrovna sprchuješ v koupelně? nebo čučíš na bednu? tak to běží...
Ne Kubrt je dobrej hráč... působí jako jeliman, bavič, ale rád i ničí, už u kompu proseděl pár neděl... nebo se pletu? Pane experte? proč ale? Nuda? Nenávist? v tobě? komplex? spíš nějaký sexuální trauma... a asi dost drsný... teď musíme všichni trpět :lol:

Hej ještě pořád Vám to nedošlo???? Kuba se chce stát adminem... už to ksakru pochopte... je to komik... :lol: bije to do očí, chce aby byl odhalen... tak se odhal... chceme tě nahýho :lol: jako toho haranta v kýblu... ale chceme vidět tebe... navostro a přestaň hrát tuhle stupidní hru... si jasnej a vlastně si rád že si odhalen... je to perverzní :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Celik
Řidič

Příspěvek od Celik »

A co takhle dát registraci jen na povolení admina ? Registrujete se a čekáte až Vám admin povolí , se přidat. Nebo k tomu ještě přidat nějakou poznámku o sobě , která by byla povinná (*) :)
Obrázek
Toyota Celica AT200 1995
BMW E36 318ti 1997 - Winter warrior
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

micron píše:Co to je za bordelos amigos? To je Zmrdek :twisted:
Já sem zrovna chtěl napsat, že sem si doobjednal ještě další 2 surikaty, je to návykový :-) :lol: vykoupeno....
Já si jich koupil 25 a udělám na zahradě kopii jejich kolonie. :twisted:
zejdy
Manager Týmu

Příspěvek od zejdy »

Komanchovi jsem psal už v pátek, bez odezvy......
Fórum je v podstatě nepoužitelné.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

zejdy píše:Komanchovi jsem psal už v pátek, bez odezvy......
Fórum je v podstatě nepoužitelné.
Fórum je samozřejmě použitelné furt normálně. Komanche na to mrkne dnes večer ;-)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“