Ta nejdražší varianta

vše ohledně modelové řady Corolla
Palos
Manager Týmu

Ta nejdražší varianta

Příspěvek od Palos »

Jelikož jsem hlava zapomětlivá, abych nemusel pořád myslet na to rozsvěcování světel po startu,
tak jsem si pořídil světla od Helly pro denní svícení(nejdřív jsem uvažoval o relátku, který by vyšlo desetkrát levnějc ),
ale co už to mam koupený a zadělaný, takže tu je nějaké foto jak jsem to zpakostil.cau

Obrázek

Obrázek

Obrázek
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Na to auto to sedi, jedina vada tohohle provedeni jsou zarovky zabudovany do svetla.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Palos
Manager Týmu

Příspěvek od Palos »

To je fakt, ale troštujou se že ty žárovky vydrží 6000 hodin, nebo životnost světel.Takt uvidíme.
Komanche

Příspěvek od Komanche »

no dle umisteni svetel... takhle pred zimou... kaminky... no nevim :?
Palos
Manager Týmu

Příspěvek od Palos »

JE to z tvrzenyho plastu, takze z toho strach nemam,
kazdopadne po zime to vyfotim jak to vypada,
pokud to nekam v zime nenaperu.
Komanche

Příspěvek od Komanche »

na kolik to nakonec vyslo? ;)
Palos
Manager Týmu

Příspěvek od Palos »

Komanche píše:na kolik to nakonec vyslo? ;)
nechal jsem si to poslat primo z Helly a z dobirkou to stalo 2500.
Zadelaval jsem to sam - takze prace nic, ale koukal jsem v
nemecku na ebay jsou za 1800 kc
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

já jenom nechápu na co to vlastne je? svetla - potkávací tam máš, ne? mě jen vytáčí lidi co si tohle pořídí, seřídí si to a neuvedomují si že to uložení není tak pevné takže po cca 3dnech ježdení po praze už jedno svítí dolu a druhé mne v podvecer oslnuje jako krávo. je to pikacovina co nic neřeší. Pochopil bych to pokud bys měl mrkačky a nechtel je vyklápet ( nechápu proč, od toho jsou ) ale celkově je to podle mne proste k nicemu,nehlede že to kazí design cumácku auta..
Jolly
Řidič

Příspěvek od Jolly »

Nebo si přidej pojistku na okamžité rozsvícení po otočení zapalovací skříňky a máš klid.... 8)
Toyota Corolla 1,4 97´ liftback
tuning originál TTE
Palos
Manager Týmu

Příspěvek od Palos »

to Idaho: nechci se do tebe navážet, ale nejsi ty náhodou trošku nerváček
arcci
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arcci »

Jolly píše:Nebo si přidej pojistku na okamžité rozsvícení po otočení zapalovací skříňky a máš klid.... 8)
Jakou a kam dam tu pojistku ???, docela me to zajima zatim to resim rucne a uz jsem parkrat zapomel ... :)
arcci
corolla EE111 HB ; 1,3 4E-FE 99; 63 kW/5400
Honda JAZZ 1,4 / 73 kW ;i-VTEC 2009
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Idaho píše:já jenom nechápu na co to vlastne je? svetla - potkávací tam máš, ne? mě jen vytáčí lidi co si tohle pořídí, seřídí si to a neuvedomují si že to uložení není tak pevné takže po cca 3dnech ježdení po praze už jedno svítí dolu a druhé mne v podvecer oslnuje jako krávo. je to pikacovina co nic neřeší. Pochopil bych to pokud bys měl mrkačky a nechtel je vyklápet ( nechápu proč, od toho jsou ) ale celkově je to podle mne proste k nicemu,nehlede že to kazí design cumácku auta..
No tyhle svetla by oslnovat nastetsti nemely, na to maji malej vykon (tyhle tusim kolem 10W jedno). Jejich pouziti spociva hlavne v uspore paliva a nizsiho opotrebeni alternatoru (diky o neco mensimu zatizeni). Kdyz pojedes pres den s tlumenyma, tak je to 2x50W tlumeny + 2x5W parkovacky + cca 2x10W koncovy, tj. prikon 130W do svetel. Oproti tomu DRL zerou celkem cca 12 - 20W podle typu.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Beaver píše:
Idaho píše:já jenom nechápu na co to vlastne je? svetla - potkávací tam máš, ne? mě jen vytáčí lidi co si tohle pořídí, seřídí si to a neuvedomují si že to uložení není tak pevné takže po cca 3dnech ježdení po praze už jedno svítí dolu a druhé mne v podvecer oslnuje jako krávo. je to pikacovina co nic neřeší. Pochopil bych to pokud bys měl mrkačky a nechtel je vyklápet ( nechápu proč, od toho jsou ) ale celkově je to podle mne proste k nicemu,nehlede že to kazí design cumácku auta..
No tyhle svetla by oslnovat nastetsti nemely, na to maji malej vykon (tyhle tusim kolem 10W jedno). Jejich pouziti spociva hlavne v uspore paliva a nizsiho opotrebeni alternatoru (diky o neco mensimu zatizeni). Kdyz pojedes pres den s tlumenyma, tak je to 2x50W tlumeny + 2x5W parkovacky + cca 2x10W koncovy, tj. prikon 130W do svetel. Oproti tomu DRL zerou celkem cca 12 - 20W podle typu.
Upsora paliva? dovol abych se zasmál, na 100 to nebude ani čtvrt litru..
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Palos píše:to Idaho: nechci se do tebe navážet, ale nejsi ty náhodou trošku nerváček
proč nerváček? ty máš svetla slabá, aej vídám dost Kokotu co si to udšlaj z mlhovek a plácnou je například na d náraznék u jeepu cherokee ( takový znám tři :D ) a věř mi že to není příjemné když ti v pozdním odbpoledni, kdy už se pomalu smráká jede takovej kokt za prdelí :)

..klidně se navážej , jsme zvyklej že lidi seru, ale oplácím stejnou mincí :)
Komanche

Příspěvek od Komanche »

tak i 1/4 litru je uspora :lol:
Odpovědět

Zpět na „Corolla“