garfielld: no nejvic s MR2 ale jinak moc s nicim...3s-ge se daval do celicy mr2 a caldiny...skyline i sx maj taky sdileny motory v ruznych verzich.... samostatnej celica club by byl urcite fajn...
Artie
:ne proste me potesi ze me nekdo v celice "pozdravi" jakymkoliv zpusobem.ja taky mavam nebo blikam

proste sem v "pozornosti"
micron: tak tuzer opravdu nejsem

na celicu nikdo nedela peknej bodykit...ty hnusy od carzone atp to je sileny...vlastne jeden je peknej ted nevim jak se jmenuje bylo to nekde na rakouskych strankach..brutalni wide body kit duplex gt four kapota.limcovy lesteny kola.krasny..ale drahy.jedne naraznik desitka....jo a ted na tipcars a cars.cz je jedna celica ..cerna 1.6ka.modrej mikroplys asi za 120tis...o to nejde.ale ma docela peknej bodykit.prej si to ten clovek delal sam ale je to fakt pekny..pekny prahy a predni naraznik.decent..
jasny kdyz budu menit vzpomenu si na tebe

) jinak tusim ze tys psal otcovi kuli kapote vid?

ja sem byl mimo CR tak sem daval kontakt na nej.mi to pak jen rikal...tu neprodam

vesmes kdyz sem vybiral celicu tak sem se dival i na to ktery to nejvic slusi kdyz neberu v potaz v jakym celkovym stavu byla a tuhle all trac(gt four) kapotu ma maloktera toyota..vic sem videl carlos kapotu..ta je fakt na kdejakym aute nejen toyota.treba ted v tuning magazinu na dvd je felda rss a ta ma taky CS kapotu

ta turbo je krasna a nevzdam se ji

ono ji to slusi s tim nadechem
s tema barvama mas pravdu tyhle tmavsi metalizy jsou krasny