Mám první generaci yariska po faceliftu r.v. 2005 a když zapnu klimošku tak mi nesvítí ta ledka v tlačítku na přístrojovce. Ok, tak jsem ji chtěl vyměnit koukám do manuálu kde pro klimu jsou uvedeny dvě pojistky:
č.33 HTR SUB2 30A a č.36 HTR SUB1 30A. Koukám do sříně kde by měli být a ani u jednoho místa není pojistka osazena!!!
Kde může být problém? Klimoška jela perfektně doposud a najednou nic...
klimoška a pojistky
klimoška a pojistky
Yaris 1.0 2005
tak doplnuju, volal jsem do servisu toyoty a tam mi řekli že to může bejt nedostatkem chladící kapaliny, což se mi nezdá, že by ze 100% najednou přestala fungovat a nebo vadnej kompresor.
Můžu něco z toho diagnostikovat sám bez servisu? Nerad bych vypláznul necelej litr za diagnostiku a pak zjistil že je to něco většího...
Můžu něco z toho diagnostikovat sám bez servisu? Nerad bych vypláznul necelej litr za diagnostiku a pak zjistil že je to něco většího...

Yaris 1.0 2005
jj...můžu potvrdit, taky jsem byl před dovolenou přetěsnit potrubí a doplnit chladivo. Vůbec to nechladilo. Při předávání zpět mi technik říká: "...tak ať je Vám v něm pěkná zima" 

Yaris Selection Sapphire Smart 1,5 VVT-iE (111 k) 6 M/T
Yaris 1,3 Terra Cool (2008) GREEN M.M.
Nissan Almera 1.4
Škoda 110,105L,120LS
Yaris 1,3 Terra Cool (2008) GREEN M.M.
Nissan Almera 1.4
Škoda 110,105L,120LS
mrnul bych na vedení klimatizace u chladiče ve spojich ,, na 10tku ořech,, tam bývá mastný tmavý flíček někdy flek zaprášený tam bude unik...ze zkušenosti kontrolka svítí vždy a nebo bliká když nefunguje klima.. jestli kompresor má el.maggnetckou spojku což prvni generece mam pocit měli tak by cvakl kompresor jde to slyšet když se sepne klima... necvakne li bude problém v kompresoru magnetické spojky....zkusit na něj naměřit obvod