a nebo jestli se tam daji dopasovat z necoho jineho.... predem moc diky za radu...
 a nebo jestli se tam daji dopasovat z necoho jineho.... predem moc diky za radu...
Já Ti dám dopasovat ...........pipi píše:Zdravím všechny nevíte kde bych sehnal tuningové nárazníky na mojí E 10 sedan 3dvr.???na netu jsem nejaký sehnal ale ty stojej zadni:16500 a předni:20000 a to se mi zda poměrne dost....a nebo jestli se tam daji dopasovat z necoho jineho.... predem moc diky za radu...
 .Počkej v práci
 .Počkej v práci   Já Ti poradím
 Já Ti poradím  
kdo rika ze ma sedana?wilson píše:kua radšej povedz kde sa ti podarilo zohnať E10 sedan 3 dverový ?!
 to se ani nedalo ne?
 to se ani nedalo ne?  ... 3dvr. E10 je hb.. jestli se nepletu
 ... 3dvr. E10 je hb.. jestli se nepletu 
narazil sem na stejny problem.. zkus zahranici.. tam sezenes uz i za 6000,-:) a nebo pokud ses vzrucnejsi typ.. tak si nalez nekam na web,objednej si tmel,pryskyrici a ostatni sracky na lamino.. a pust se do tohopipi píše:Zdravím všechny nevíte kde bych sehnal tuningové nárazníky na mojí E 10 3dvr.???na netu jsem nejaký sehnal ale ty stojej zadni:16500 a předni:20000 a to se mi zda poměrne dost....a nebo jestli se tam daji dopasovat z necoho jineho.... predem moc diky za radu...
 a nebo si zajed nekam do tuningu.. kde delaj upravy na prani... a dej jim tam prasule.. a nakres.. a mas exlusive tuning
 a nebo si zajed nekam do tuningu.. kde delaj upravy na prani... a dej jim tam prasule.. a nakres.. a mas exlusive tuning