Svítící kontrolka ABS
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Svítící kontrolka ABS
Ahoj,
byl jsem se mrknout na jednu Corollu, ale potom co jsem se vrátil domů, tak mi dochází, že svítila kontrolka ABS.
Je to 1.4 LB 98' .
Otázka zní, asi to není správně, když svítí kontrolka, že?
Čím vším by to mohlo být?
Mám na ní totiž zálusk a už jsme se vlastně skoro domluvili, ale tohle mě trklo, když jsem se vrátil domů.
Díky za radu.
Pavel.
byl jsem se mrknout na jednu Corollu, ale potom co jsem se vrátil domů, tak mi dochází, že svítila kontrolka ABS.
Je to 1.4 LB 98' .
Otázka zní, asi to není správně, když svítí kontrolka, že?
Čím vším by to mohlo být?
Mám na ní totiž zálusk a už jsme se vlastně skoro domluvili, ale tohle mě trklo, když jsem se vrátil domů.
Díky za radu.
Pavel.
Když mi rok po koupi nové corolly svítila kontrolka ABS tak to servis TOY vyřešil výměnou optočlenu na nápravě. Bratru za 6.000,-Kč. Ale chyba byla byla odstraněna a v dalších 8-mi letech už nic.
Mám výrobu 97 a tys koukal na 98. Tady si myslím, že to bude to samé. Možná nějaká konstrukční moucha
Mám výrobu 97 a tys koukal na 98. Tady si myslím, že to bude to samé. Možná nějaká konstrukční moucha

Ave 2002 - zlatá metal, liftback
- cahir
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
no asi to bude senzorom. .
mne sa to rozsvietilo v zime ako som sa v hlbokom snehu snazil prebrodit na cestu z parkoviska. .
kukam ze do faku co to . . a potom ako sa ten sneh asi otrpal tak to prestalo svietit. a opat to aj funguje.
ado spominal, ze sa to moze dodrbat aj zle uchytenymi snehovymi retazami tak i pre ostatnych - bacha na to
mne sa to rozsvietilo v zime ako som sa v hlbokom snehu snazil prebrodit na cestu z parkoviska. .
kukam ze do faku co to . . a potom ako sa ten sneh asi otrpal tak to prestalo svietit. a opat to aj funguje.
ado spominal, ze sa to moze dodrbat aj zle uchytenymi snehovymi retazami tak i pre ostatnych - bacha na to
Corolla (E12)
3D HB, 1.4VVTi
3D HB, 1.4VVTi