Zdravím. Bratrova Ave T22 rv. 1998 1.8 benzin dálkový ovladač začal zlobit. Přestal odemykat pouze zamkne. Přitom klíč vysílá signál pro odemknutí i zamknutí (odzkoušeno) a příjímač v autě musí být taky ok neboť signál pro zamknutí přijme a auto zamkne. Jinak klíčem auto odemkne i zamkne a kolíbka na dveřích pro zamknutí a odemknutí celého auta také funguje pouze dálkově nelze odemknout.
Nemáte někdo někde servisní návod jak je tohle v autě děláno? kde a jak je to zapojeno atd.
Avensis T22 problém s centrálem dálka
Avensis 2.2 D-cat
Měl jsem úplně stejný problém,pak jsem zjistil že to začne dělat když dochází baterie.Po výměně baterií a spárováním klíčku s autem OK.Po čase opět stejný problém,baterie OK a zjistil jsem špatný mikrospínač v klíčku na odemykání.Po výměně spinače vše funguje jak má.
Avensis 2.0 94kw,sedan T22
Avensis T25 combi 2.0 VVTi 108kw
A to spárování klíčů se dělá jak? je to zasunout do zapalování pootočit a držet některé z tlačítek? nebo nějaký jiný postup?
Jinak jak píšu tak mikrospínač bude asi dobrý protože jsem byl stavený u chlapíka co opravuje autoklíče a na starém rádiu zkoušel jestli mu to bude rušit frekvenci a rušilo jak při zmačknutí zamknutí tak i odemknutí takže klíč signál vysílá tak potom připadá v úvahu to spárování jak zmiňuješ jen jak na něj
Jinak jak píšu tak mikrospínač bude asi dobrý protože jsem byl stavený u chlapíka co opravuje autoklíče a na starém rádiu zkoušel jestli mu to bude rušit frekvenci a rušilo jak při zmačknutí zamknutí tak i odemknutí takže klíč signál vysílá tak potom připadá v úvahu to spárování jak zmiňuješ jen jak na něj

Avensis 2.2 D-cat
Hledal jsem zde vlákno z kterého jsem čerpal i já.Je to http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... kl%ED%E8ku
tak snad ti odkaz bude fungovat.
tak snad ti odkaz bude fungovat.
Avensis 2.0 94kw,sedan T22