Jak vam topi E10
- namestekw123
- Navigátor
Jak vam topi E10
Mam 2.0D a topi me to mizerne az kdyz ma motor 95stupnu tak to uz topi ale jak to ma mene tak nic moc v mrazech to bude jeste horsi. Ja tam mam jeste mosazny radiator a asi po tech letech bude zaneseny i kdyz chladici kapalina je cista. Takze jsem si sehnal jinej radiator hlinikovy a zitra ho vymenim a pocitam ze by to mohlo topit dobre. mel jsem to udelat jeste predtim nez jsem si tam dodal klimatizaci musim chladivo odsat a pak zase opet naplnit po vymene radiatoru.
E10 2.0 D XL 5,6L-100km
- namestekw123
- Navigátor
- namestekw123
- Navigátor
No dik za radu ale termostatu to neni ten jsem i menil. sisteni nepomuze spise mam skutecnos kdyz se to povedlo vycistit zacalo to i tect. nedavno jsem delal vymenu radiatoru na feliciji take to topilo az kdyz byla hodne rozpalena stejne bych rekl ze to mam i ja a po vymene to topilo krasne uz od 60stupnu. a to se nebavim otom ze pridu do auta a motor je predehraty na 70 stupnu
E10 2.0 D XL 5,6L-100km
Měli jsme doma nějaký rok tří-dvéř 2,0D r. 1992 a zároveň ještě Corollku 1,3 benzin. Ta dieslová topila mnohem líp, i když trošku později než benzinová. Po výměně kvalitního termostatu na benzinu topily obě stejně dobřenamestekw123 píše:No dik za radu ale termostatu to neni ten jsem i menil. sisteni nepomuze spise mam skutecnos kdyz se to povedlo vycistit zacalo to i tect. nedavno jsem delal vymenu radiatoru na feliciji take to topilo az kdyz byla hodne rozpalena stejne bych rekl ze to mam i ja a po vymene to topilo krasne uz od 60stupnu. a to se nebavim otom ze pridu do auta a motor je predehraty na 70 stupnu
Toyota Picnic r.v.1999, 2,2TD.
- namestekw123
- Navigátor
Tak termostat poznam ze je dobrej nebo spatnej to neni problem poznat. Budu muset si udelat vyvody spravne u toho hlinikoveho radiatoru aby to tam slo bez problemu a urcite me to bude topit suprove.Rampa89 píše:namestekw123> Není zač, on ten nový termostat ještě nemusí hned znamenat, že je v pořádku, občas tam člověk dá nový a on je to šmejd a zlobí to dál, už jsem se s tím setkal bohužel. A čištění, no pokud chceš radiátor měnit, tak není co zkazit, pokud tedy začne téct.
E10 2.0 D XL 5,6L-100km