Otázky k T27

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Plextor
Věčnej rejpal

Příspěvek od Plextor »

Mam v Rav na pačce svetel takovou šipku a když přituvnu packu k sobe po vapnuti klicku a pri tmě zustanou svetla 30 sek. svitit i při zamčení auta.
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Rici_X
Řidič

Příspěvek od Rici_X »

Idem to hneď vyskúšať či aj na mojom to náhodou nepôjde
Toyota Rav 4 AWD 2,0 129kW

Toyota Avensis Sedan 1,8 VVT-i 108kW
Rici_X
Řidič

Příspěvek od Rici_X »

Nefunguje v žiadnej možnej kombinácii :-( skúšal som to hocijako a nič.Ba dokonca som skúšal,že keď nevystúpim a svetla ostanú svietiť tak či to nejako ťuknutím do páčky nevypnem.Ale nie,jedine off na páčke alebo otvoriť dvere.
Ale zistil som,že bez kľúča sa dajú zapnúť len parkovačky,normálne svetla nejdú ani keď sú aktivované.

Rici_X
Řidič

Příspěvek od Rici_X »

Dnes som bol v Zlíne len tak na nákupy a pri OD Čepkov som videl benzín za 32,90Kč.Bol som síce na pochybách,že čo je to asi za benzín za takú cenu.Ale chodilo tam veľmi veľa aut,tak som si povedal že dotankujem do plná.Mal som cca pol nádrže benzínu zo Shelky (tak že to prinajhoršom zmiešam).Sranda nastala keď som začal tankovať a už pri 5l mi vyplo pištoľ a to sa opakovalo stále,mal som veľký problém dotankovať do plná. Nakoniec tam vošlo ešte 32l benzinu! Tak nechápem prečo vypínalo už pri pol nádrži? :shock: Spomenul som si,že keď som tankoval doplna naposledy tak keď mi vyplo pištoľ,šiel som zaplatiť a následne po naštartovaní som videl že tam je len 3/4 nádrže.Ale nijako som to neriešil,lebo to bolo moje prvé tankovanie,dnes som tankoval druhýkrát a ako vidím je tam niekde nejaký zádrhel. Neviem,príde mi akási mala diera v hrdle nádrže,keď tam vložím pištoľ tak tam nieje žiadna medzera,či to nieje napríklad problém???Alebo upchatá odvzdušňovacia diera?Neviem,nestretol sa niekto z podobným problémom???

kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Zkus pistol trochu povytahnout, na nalepce u nadrze je dokonce obrazek, ze by nemela byt zastrcena uplne
RAV4 HSD FWD
Rici_X
Řidič

Příspěvek od Rici_X »

No to som aj robil a tak sa mi podarilo natankovať.Ale vypínalo to aj keď bola skoro úplne navrchu.Mal som akurát strach,aby ten benzín nevyprskol von.Ozývali sa tam strašne zvuky :-)

Rici_X
Řidič

Příspěvek od Rici_X »

Ako sa vlastne dozviem,aký mám stupeň výbavy v mojom avíku??? A kde bol vyrobený??? V techničáku mam napísane:
obchodný názov: Avensis 1,8 SD L
no a výrobca (karosérie,podvozku,motora...) je: Toyota Motor Europe,BEL
tak som myslel že to je belgicko,ale keď som dal http://cz.vindecoder.eu/ tak tam píše že anglicko,teda UK.
No a o výbave som akosi nenašiel nič,môžem sa len domievať,že je to luna alebo sol .Viete mi povedať nejaké typické znaky pre dané stupne výbavy?
Diky moc

Maghreb
Věčnej rejpal

Příspěvek od Maghreb »

Vyrobeny bol v anglicku. A to Belgicko je si precitaj uplne prvu vetu z wiki:
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Motor_Europe

Co sa tyka vybavy, najlepsie je pozriet materialy z doby predaja a porovnat podla vybavy.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Rici_X
Řidič

Příspěvek od Rici_X »

Ok,diky moc.Neviem či to nejako dohľadám

kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Je to auto urceny pro cesky trh? Ty vybavy se taky muzou lisit. Ale ty mas nejspia ru druhou vybavu, ne? El. zrcatka, komplet v elektrice, vyhrivany sedacky, samostmivaci zrcatko, bez xenonu a startovani klickem. Ja myslim, ze ty vybavy jsou porad stejny, jeden cas byla nejaka akce, kde byla kamera, navigace, ale uz zase byly rucne sklapeny zrcatka a nemelo to samostmivaci zrcatko
RAV4 HSD FWD
Rici_X
Řidič

Příspěvek od Rici_X »

No dá sa to tak povedať,auto je kúpené nové na slovensku,pre SK trh.Mám vyhrievané sedačky,samo stmievané zrkadlo,el. sklápane zrkadla,dvojzónovú auto klimu,palubný PC,tempomat-obmedzovač,svetelny a daždový senzor,hmlovky,kľúčove štartovanie,nemám parkovacie asistenty,kameru,navigáciu...

kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Promin, chtel jsem napsat SK a ne CR. To mas podle me druhou vybavu, v te treti je navic bezklic, xenon, kuze 18" kola, prosklena strecha, senzory. Mrkni do aktualnich vybav, je to snad porad stejny.
RAV4 HSD FWD
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Tak jsem podival do aktualnich vybav a je jich nejak moc. Mam pocit, ze driv byly tri, ale tonic nemeni na tom, ze mas nejspis druhou vybavu. Jak jsi spokojenej s vykonem? Mne ta 11,8 prijde jako pekna jebka :)
RAV4 HSD FWD
Rici_X
Řidič

Příspěvek od Rici_X »

Práve toto,ja som pozeral tiež do vybav a je v tom malinko chaos :-) a že sa nikde neudáva,ani v techničáku,ani v knihách,nikde... to ma trochu mrzí,človek aby sa dopátral sám.No bude to asi tá druhá,xenony,parkovačky,18"kola... nemám.Ale zas mne to stačí,šlo mi len o to aby som vedel čo vlastne mám za auto :-) Mrzí má akurát sklápanie zrkadiel a zatváranie okien pri zamknutí auta na dvakrát.Takisto nechápem logike svetelného senzoru :-D Inak som z autom veľmi spokojný.Počas jazdy ticho,žiaden hluk od motora,podvozku,vzduchu... Keď chcem tak podradím a auto ide super,keď chcem nižšiu spotrebu tak plyn len tak hladkám, ale auto ide stále...nemám pocit že by nevládalo aj na vyššom prevodovom stupni.Akurát pozná sa,že to není diesel,keď mám 4/5/6 a pridám tak dlho-dlho nič až potom to jede :-D Ale neva,je to benzín a to ma iné svoje výhody než len krútiaci moment :-)

Plextor
Věčnej rejpal

Příspěvek od Plextor »

Nemelo by to bejt v elektronický servisni knížce??

http://vinchecker.toyota.cz/
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“