Motor za tepla startuje dlouho!!!4AFE1,6
Motor za tepla startuje dlouho!!!4AFE1,6
Mám takovej problémek na své Carine E 1,6 4AFE!Při zahřátym motoru na provozni teplotu startuje hrozne dlouho tak 3 až 5s .Za studena naskoci skoro po otoceni klicku cca 1 až 2s.Jinak spotřeba akcelerace vše OK necuká jede uplně normálně.svíčky vyměněny.Nesetkaly jste se někdy?Diky za každou odpověď!!!! 

Carina E 1997 1,6 78KW AT190L

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
já mám taky 4A-FE a když startuju tak dost často taky sešlápnu plyn  ruku do ohně za to nedám, ale myslim že to vždycky nastartuje rychlejc, ale spíš radši vždycky než začnu startovat, tak nechám čerpadlo natroubit trochu benzínu do potrubí, to pak chytne hned tak jako tak:)
  ruku do ohně za to nedám, ale myslim že to vždycky nastartuje rychlejc, ale spíš radši vždycky než začnu startovat, tak nechám čerpadlo natroubit trochu benzínu do potrubí, to pak chytne hned tak jako tak:)

ruku do ohně za to nedám, ale myslim že to vždycky nastartuje rychlejc, ale spíš radši vždycky než začnu startovat, tak nechám čerpadlo natroubit trochu benzínu do potrubí, to pak chytne hned tak jako tak:)
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
btw, motor s karburatorom (2E, 4AF) podla mojich skusenosti nastartuje rychlejsie - na prvy drc (aj v zime) ak pred otocenim klucikom zosliapnem (a pustim) plynovy pedal.

'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk

'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk