kuny mi prožraly odhlučnění kapoty, chtěla bych si koupit novou, ale ať hledám jak hledám prostě to nikde nemůžu najít. Možná zadávám špatné "heslo" do vyhledávače.
Prosím o radu.
Děkuji

Přesně tohle jsem kupoval a instaloval loni. Měli to normál v autodílech v bývalé mototechně (dnes Auto Kobliha Přerov). Cena pár stovek. Je to skelná vata, která má z jedné strany perforovanej alobal a z druhé samolepku. Chce to nejdřív vyrobit z papíru šablony, který padnou do prolisů v kapotě, pak to obkreslit a vystříhat. Ale na stříhání je to peklo. Použil jsem chirurgický rukavice a nestačily. Chce to nějaký delší, jinak pak svědí ruce týden. Nůžky se tím hrozně rychle otupí, žezat to nejde. Až je to nastříhaný, je potřeba disperzním lepidlem (normálním na papír vodou ředitelným) zatřít okraje. Jinak se to třepí furt dál.Jimmi píše:Tohle je nějaké skelné vlákno, tím by se udávily... mrchy. Držel jsem to v ruce, vypadá to dobře.
A byl to ten samý materiál....?Stan píše: ...ale na stříhání je to peklo. Použil jsem chirurgický rukavice a nestačily. Chce to nějaký delší, jinak pak svědí ruce týden. Nůžky se tím hrozně rychle otupí, žezat to nejde...