Upozornění na autobazar Partner Exclusive cars (Kosmonosy)

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
korn
Člen Týmu

Upozornění na autobazar Partner Exclusive cars (Kosmonosy)

Příspěvek od korn »

zde předávám upozornění na praktiky autobazaru poblíž Mladé Boleslavy.Už se tam nachytalo vícero zákazníků včetně mého známého, tak jen pro informaci a případně předávejte dál. Jejich auta nemají na tachometru povětšinou více jak 100tkm.

viz odkaz níže (obrázky bohužel chybí)

http://partner-aas-zkusenosti.wz.cz/

(www.partnerexclusivecars.cz + www.partner-aas.com)
Toyota Avensis T25 Wagon
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Co na to říct, prodejce samo vyčůraný jak je v česku zvykem na kterého platí jen hrubá síla a kupující zas důvěřivé trubky, proč nenavštívili servis před vydáním nemalé částky, kolik mohlo stát prověření v autorizovaném servisu ? pár stovek proti desetitisícům co do toho vraku nasypou :cry:
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
burexmen
Člen Týmu

Příspěvek od burexmen »

Tak na to není co říct,hajzlové!!!
Toyota Avensis 2.0 vvti A/T combi
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

No tak to jsou pěkní šmejdi. Tohle udělat mě tak si zaplatím nějaké boucháče co jím dají přes držku ale tím riskuji že se na mě přijde a nebo bych si už našel způsoby jak se mstít na jejich majetku tak aby se na mě nepřišlo.
Avensis 2.2 D-cat
Honza K.
Manager Týmu

Re: Upozornění na autobazar Partner Exclusive cars (Kosmonos

Příspěvek od Honza K. »

No já nevím, ale neškodilo by, kdyby si stěžovatelé po sobě aspoň stránku přečetli a opravili hrubky. Působí to na mě jako výblitek naštvaného naivního kupujícího. Tím neříkám, že ten autobazar není šmejd, ale přeci má pán nebo firma kupní smlouvu, kde by mělo být přesně specifikováno, co kupuje, kolik to má mít najeto km, jaké to má VIN atd. atd. a jestli to v kupní smlouvě nemá, tak je s prominutím kupující blbec. Přeci když kupuju káru za 350 klacků, tak si určitě okopíruju inzerát, udělám si fotky auta těsně před koupí nebo to aspoň pořádně s prodejcem projdu a zaznamenám všechno, co před koupí zjistím a následně dám do smlouvy. Přijde mi srandovní být šokovaný odpovědí autobazaru, že zákazník koupil jiné auto a že si následně stočil kilometry. Copak není ve smlouvě uveden počet km, který souhlasil s počtem km v době koupě? Nestačím se divit a přijde mi to jako snaha nějakého autobazaru v okruhu pár kilometrů zničit svojí konkurenci :)
TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW (12/2006)Obrázek
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

Honza K. píše:No já nevím, ale neškodilo by, kdyby si stěžovatelé po sobě aspoň stránku přečetli a opravili hrubky.

Tohle mě štve vždy když někdo začne řešit pravopis. O ten tu přeci vůbec nejde a jsou lidé kteří prostě nemají "cit" na to pravopisných chyb si všimnout.

Jinak myslím že psali že byli začínající podnikatelé a potřebovali koupit nějaká auta. V první řadě by zde nemělo existovat to že se člověk musí neustále obávat toho aby někomu nenaletěl. kde to jsme? nebo proč je potřeba auta zamykat atd... pokud by tu byl dobře fungující stát tak ten má zajistiti bezpečí občanů a chránit je i jejich majetek zákonnými prostředky. To znamená že tresty by měli být tak přísné aby každého odradily jen při pomyšlení na trest jež bude hrozit. to znamená smrt. 2x a smrt!! jinak budeme neustále žít ve strachu aby nás nevykradli, nepřepadli atd... viz cigáni co sou i 20x trestání a dál běhají na svobodě. A stáčení km proč není trestné a prodejcům není uložena povinnost garantovat najeté km na vozidle a ne jak dnes že napíšou jen stav tachometru????

A v případě tohoto skutku mají být pravidla zákonem nastavena tak aby se porušit nedala a aby nemohlo docházet k ojebávání lidí jen proto že v dané chvíli hned všechno nedomyslí.
Avensis 2.2 D-cat
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

Atreides6 píše:
Honza K. píše:No já nevím, ale neškodilo by, kdyby si stěžovatelé po sobě aspoň stránku přečetli a opravili hrubky.

Tohle mě štve vždy když někdo začne řešit pravopis. O ten tu přeci vůbec nejde a jsou lidé kteří prostě nemají "cit" na to pravopisných chyb si všimnout.
Stvat te to muze, ale to je asi tak vsechno, co s tim muzes delat. Je treba se smirit s tim, ze jako saty delaji cloveka, vytvari psany text obrazek o pisateli. Driv se tomu rikalo, ze je dotycnej lempl, co se spatne ucit, dneska je to samej dys/grafik/lektik/kalkulik...
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 Obrázek
extremehany
Věčnej rejpal

Příspěvek od extremehany »

awe_cz píše:
Atreides6 píše:

Stvat te to muze, ale to je asi tak vsechno, co s tim muzes delat. Je treba se smirit s tim, ze jako saty delaji cloveka, vytvari psany text obrazek o pisateli. Driv se tomu rikalo, ze je dotycnej lempl, co se spatne ucit, dneska je to samej dys/grafik/lektik/kalkulik...
přesně tak
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

Bohužel, v dnešním světě je pomalu vše postaveno na ojebávkách, člověk musí být pořád ve střehu. To dříváve nebylo. :(

Já bych např. u nás žádné auto z autobazaru nekoupil. Někde jsem před časem četl, že v autobazarech je v 80% vždy nějaký problém u prodávaného auta (rozuměj - ojebávka). Já si ale myslím, že dnes už je to tak 99%.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Honza K.
Manager Týmu

Příspěvek od Honza K. »

stani píše:Bohužel, v dnešním světě je pomalu vše postaveno na ojebávkách, člověk musí být pořád ve střehu. To dříváve nebylo. :(

Já bych např. u nás žádné auto z autobazaru nekoupil. Někde jsem před časem četl, že v autobazarech je v 80% vždy nějaký problém u prodávaného auta (rozuměj - ojebávka). Já si ale myslím, že dnes už je to tak 99%.
Nevím, jestli jsou někde nějaké statistiky, ale 99% to fakt asi ne. Já kupoval všechny svoje auta v bazarech a předchozí dvě toyotky (corolla 91, pak Avensis 98) byly naprosto v pohodě, teď aktuální problém s ubýváním kapaliny s expanzky, což může být rozhodně i vážný problém a důvod, proč předchozí majitel prodával, uvidím.

Paradoxně mi přijde, že je lepší koupit 10 let staré auto než třeba 2 - 3 roky staré, protože u toho starého je větší pravděpodobnost, že ho majitel prodává prostě proto, že už chce novější, ale dosud s ním spokojeně jezdil, kdežto u relativně nového auta bude spíš větší pravděpodobnost, že je majitel nas... a chce něco jiného :)
Ale paušalizovat samozřejmě nejde, určitě bude na trhu mraky dobrých zánovních aut, které prostě musí majitel prodat, protože potřebuje zaplatit alimenty, přišel o dobře placenou práci atd..
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

Honza K.: já netvrdím, že by nebyly "v pohodě", ale že je tam skoro vždy nějaké šméčko. A teď nemám na mysli jen "klasicky" přetočené tacháče, ale i prostě zamlčené věci. Od drobných problémů v eletrice, přes chybějící vybavení až přes bouračky.

Jasně že i auto bez rezervy a s nepřiznaným bouraným blatníkem bude "v pohodě" pojízdné.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

Honza K. píše:Paradoxně mi přijde, že je lepší koupit 10 let staré auto než třeba 2 - 3 roky staré, protože u toho starého je větší pravděpodobnost, že ho majitel prodává prostě proto, že už chce novější, ale dosud s ním spokojeně jezdil, kdežto u relativně nového auta bude spíš větší pravděpodobnost, že je majitel nas... a chce něco jiného
Zase u desetiletého je větší pravděpodobnost, že i na poctivém autě něco na hraně životnosti bude - tak jako po padesátce neexistuje zdravý člověk, jen špatně vyšetřený pacient :-)
Mezi tříletými auty je hodně firemních, které se prodávají bez konkrétního důvodu. A ne všechna jsou vyrichtovaná. Ale fakt je, že taková pokud se do bazaru dostanou, nedostanou se na plochu, a pokud se dostanou, dlouho se neohřejí.
Honza K.
Manager Týmu

Příspěvek od Honza K. »

Zkrátka nabídka v bazarech se stejně "barevná" jako život sám. Mě taky nikdo předem neřekl, že bude manželka po koupi furt nas.raná. Před koupí vypadala docela v pohodě :D
Odpovědět

Zpět na „Avensis“