Co máte proti zcizení svého miláška
Pánové, zkušenost z mého okolí s mizejícím autem mne přiměla zvážit instalaci nějakého zabezpečení. Je tady někdo, kdo má v autě ZEDER? http://www.zeder-lock.cz/System-Zeder.php
Zajímá mě, jestli se při instalaci musí sundávat volant (nejspíš jo) a jestli je pak nasazený správně, jelikož nesnáším pootočené volanty. A druhak, vypadá to nějak rozumně? Některé fotky na netu vypadají, že snad plasty řezali pilníkem. Že to funguje tak nějak předpokládám
Btw hádejte ukradené auto..stříbrná oktávka dvoulitr nafta kombík, sídliště HlmP. Frajer přišel a odjel.
Zajímá mě, jestli se při instalaci musí sundávat volant (nejspíš jo) a jestli je pak nasazený správně, jelikož nesnáším pootočené volanty. A druhak, vypadá to nějak rozumně? Některé fotky na netu vypadají, že snad plasty řezali pilníkem. Že to funguje tak nějak předpokládám

Btw hádejte ukradené auto..stříbrná oktávka dvoulitr nafta kombík, sídliště HlmP. Frajer přišel a odjel.
T25 2.0 D-4D 93kw /2006/
Nejednodušší a nejlevnější řešení:
vyleptaný VIN na sklech + tajný vypínač.
První slouží jako účinný odrazovač, druhé pak jako vcelku dobrá metoda.
Jsou tam i jiné kousky také. Třeba tohle vypadá zajímavě.
Založil jsem k tomuto samostatné vlákno.
vyleptaný VIN na sklech + tajný vypínač.
První slouží jako účinný odrazovač, druhé pak jako vcelku dobrá metoda.
Při troše štěstí za poloviční cenu - na DX jsou nějaké recenze, u těch recenzí píšou, že by to mělo fungovat zdarma(?) přes gps-trace.com, kdežto u té české stránky vychází, že je to placená služba přes www.auto-gps.eu.m5t píše:Jaký máte názor na tuto přenosnou srandu
http://multi-shop.cz/zbozi/produkt-1197 ... y-40g.html
kam to vlastně v autě umístit aby to fungovalo, bude to fungovat i když to schovám do kufru?
Jsou tam i jiné kousky také. Třeba tohle vypadá zajímavě.
Založil jsem k tomuto samostatné vlákno.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz