to je moc hardcore designove nejlip vypada onen japonsky original s dvemi decentnimi koncovkami. proste ty sikmooky kluci vedi co delaj roura patri na kamna
neznate nekoho kdo dela nerez vyfuky na zakazku? myslim komplet od svodu po tlumic. jeden BOSAL uz mi taky po roce odesel takze pokud ji neprodam tak bych chtel zainvestovat.
diky
Diablo Chcel by som sa spítať že čo to je za fýfuk dúfam že nie ULTER alebo čo to je neoriginálny tunningový výrobca,neuviedol si ho aby sa dal porovnať ja sa tým tiež zaoberám ale za meno sa nehanbým a ani ho neskrývam a nepoznám výraz neoriginalny tuning bud to je tuning alebo nie je,a môj názor na ten výfuk:vhodný na neaký dobrý superbike.Sorry nehnevaj sa ale ked si zhodím výfuk zo superbika neakého lepšieho obsahu a dám ho na auto už to bude to?........Tým myslím neoriginálny tuning,výfukový systém nie je o kráse a vyblízkanosti ale aj o výkone a kráse zvuku asi tolko.... prepáč ak som ripol ale bavme sa vážne. Ja viem že je to výfuk na auto ale čista kopia superbike to dokáže len ultersport alebo neaký iný výrobca ktorý už nedokáže nič predať taksa snaží z auta asi spraviť motorku.