Ahoj,
chcem poprosit - menim vonkajsiu ulomenu klucku na supackach.
Musim teda ale najskor rozobrat vnutro - ako na to?
Ako tam drzi vnutorna klucka a vnutorna poistka?
Dakujem za radu/video.
VÝMENA KLUČKY NA ŠUPACÍCH DVERÁCH
VÝMENA KLUČKY NA ŠUPACÍCH DVERÁCH
jose 6979 

- zaki
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jose6979
No nevím , jaké máš auto , který rok , ale na mojí prévii je tapicír jenom nacvaknutý a silou ho odtrhneš až odděláš vnitřní kliky , ty jsou přišroubovaný a potom už se dostaneš k venkovní klice , tam už to určitě uvidíš . Já jsem to oddělával , když jsem musel přitáhnout lanko k zámku .
No nevím , jaké máš auto , který rok , ale na mojí prévii je tapicír jenom nacvaknutý a silou ho odtrhneš až odděláš vnitřní kliky , ty jsou přišroubovaný a potom už se dostaneš k venkovní klice , tam už to určitě uvidíš . Já jsem to oddělával , když jsem musel přitáhnout lanko k zámku .
Toyota Prévia 2.4 DOHC VVT-i 115 kw,r.v. 2002,stříbrná metla,LPG AC Stag 300 + Dodělané opěrky hlavy s DVD a 9 palcovou obrazovkou,pro děti.

čau,určite je šroub zepředu dveří a pak pod tapecem, takže musis sundat tapec, (na kličce je závlačka) pak odpojíš táhla(ty jsou nacvaknutá) a kliku vpředu vykloníš ven a pak vysuneš dopředu a opatrne vyndáš. zkusím o víkendu kouknout jak je to přesně a kdyztak jestě napíšu 

110 R 72 alias 130RS
TOYOTA PREVIA 97
BMW 116i 09
bylo- camry 2.0 TD, 110LS,120GLS,peugeot 309,mitsubishi lancer,skoda felicia,MB124 CE, hyundai accent,hyundai elantra,honda hr-v
TOYOTA PREVIA 97
BMW 116i 09
bylo- camry 2.0 TD, 110LS,120GLS,peugeot 309,mitsubishi lancer,skoda felicia,MB124 CE, hyundai accent,hyundai elantra,honda hr-v