já jsem sním spokojen, slušná spotřeba, dobrá dynamika a průběh výkonuRici_X píše:Chcem 1,8 benzin,ale ako už bolo spomínane je to ako vyhynutý druh![]()
Tak sa chcem opýtať na prípadu alternatívu v dieslu.
Čo poviete na 2.2 D-4D??? Je to dobrý motor?
Kúpa Avensisu
- extremehany
- Věčnej rejpal
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
A ten co jsi uved naposled se ti nehodí ? max výbava i když v kůži, do 300t se vejdeš tak co chceš vícRici_X píše:Chcem 1,8 benzin,ale ako už bolo spomínane je to ako vyhynutý druh![]()

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Práveže hodí,a nič by som si neprial viac ako to auto,ale že je až tak dobré a za takú cenu,tak vo mne hlodajú pochybnosti,či stým autom nieje niečo.A ďalšia vec je tá,že ma odrádzajú tie starosti z prepisom,čo by som musel pretrpieť na slovensku.Dokonca aj veľka kopa poplatkov a času.Preto som rozmýšľal nad alternatívou kúpiť auto doma na slovensku a tak nič neriešiť.Možno mi dajú niekde aj nejakú záruku.Ono viem ako to je u nás,každý pozerá len ako oje..ť ale to isté sa može stať aj v nemecku.Predsa len je tam kopu turkov,poliakov.... a to sú podobný nám,keď nie horší.m5t píše:A ten co jsi uved naposled se ti nehodí ? max výbava i když v kůži, do 300t se vejdeš tak co chceš vícRici_X píše:Chcem 1,8 benzin,ale ako už bolo spomínane je to ako vyhynutý druh![]()
Och keby sa našiel niekto kto sa vtom vyzná a vedel by mi zo všetkým pomoct,bol by som mu veľmi vďačný a štedro by som sa mu odmenil.(Myslím,šiel by somnou do nemecka po auto a pomohol mi z registráciou doma)
Toyota Rav 4 AWD 2,0 129kW
Toyota Avensis Sedan 1,8 VVT-i 108kW
Jediné nejlepší řešení je to koupit v Německu od autorizovaného dealera, který navíc na to dává záruku. Obyčejně se jedná o auta, které jejich zákazník vyměnil za nové. Můžeš pak žádat slevu(že nechceš tu záruku - jako jsem to udělal já). Ale připrav se na to, že to za 300t. Kč nebude.
Chceš mít kvalitní auto bez závad a s reálnými km? Pak budeš muset zaplatit.
Pokud si budeš kupovat auto u nás nebo na Slovensku, počítej s tím, že na 80% s tím něco bude (min. stočený tachometr). Když to budeš kupovat v Německu v normálním bazaru, také tam nějaké riziko samozřejmě bude, o to větší, budou-li to Turci, apod.
Ty možnosti jsou jasně dané.
Vím, rád bys za málo peněz hodně muziky. To asi všichni. Bohužel ale v praxi a právě u aut, to tak není.
Chceš mít kvalitní auto bez závad a s reálnými km? Pak budeš muset zaplatit.
Pokud si budeš kupovat auto u nás nebo na Slovensku, počítej s tím, že na 80% s tím něco bude (min. stočený tachometr). Když to budeš kupovat v Německu v normálním bazaru, také tam nějaké riziko samozřejmě bude, o to větší, budou-li to Turci, apod.
Ty možnosti jsou jasně dané.
Vím, rád bys za málo peněz hodně muziky. To asi všichni. Bohužel ale v praxi a právě u aut, to tak není.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Vieš že som si to tiež všimol.Pozerál som po toyote z toyoty.Cena maličko výššia cca 305000kč,výbava minimálna ale určite auto v poho.Tak som tiež nad tým rozmýšľal obetovať tej "muziky" na úkor kvality,ale stále to kdesi v nás je.Každý chceme nejakú parádičku.Snáď sa mi niečo podarí,rád by som to spáchal už tento týždeň.Tak držte prsty
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nechcem sa Ti do toho kafrat, ale. t27 z prvych rokov ma este par much. Hlavne co sa vrzgajuceho interieru tyka, derie sa velmi rychlo Volant, atd. okrem toho na nemeckych forach pisu dost o deformujucich sa naraznikoch a podobne.
celkovo sla t27 s kvalitou mierne dole oproti t25 (mame oba) t27 Facelift je na Tom zu lepsie
skus porozmyslat nad t25. posledne rocniky maju vychytane chyby, maju tichsi podvozok a tam je 300 litrov v pohode Budget
ja som tiez menil t25 za t25 pred par mesiacmi dozadu
celkovo sla t27 s kvalitou mierne dole oproti t25 (mame oba) t27 Facelift je na Tom zu lepsie
skus porozmyslat nad t25. posledne rocniky maju vychytane chyby, maju tichsi podvozok a tam je 300 litrov v pohode Budget
ja som tiez menil t25 za t25 pred par mesiacmi dozadu
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
benziňáky
Benzínové T25- tky sa občas vyskytnú v ponuke. Napr. v lete min roku boli v SR v ponuke 2 identické T25 1,6 benzíny, dokonca v tej istej farbe. Od septembra 2012 doteraz ani jedna. Chcem len povedať že niekedy si treba počkať, ak to nechceš riešiť dovozom. Želám veľa štastia pri výbere. Či už skončíš v nafte alebo v benzíne.
Rici_X píše:Chcem 1,8 benzin,ale ako už bolo spomínane je to ako vyhynutý druh![]()
Tak sa chcem opýtať na prípadu alternatívu v dieslu.
Čo poviete na 2.2 D-4D??? Je to dobrý motor?
T25 Avensis kombi 1,6VVti, 2008
N14 Almera 1,4 16V, 1997
office: Nissan Terrano 3.0 2003
N14 Almera 1,4 16V, 1997
office: Nissan Terrano 3.0 2003
-
- Věčnej rejpal
Hmmm, pokud je to tak jak píše, a nevadil by ti 1.6 motor, tak je to za ty peníze super koupě.
No koukám na to ještě jednou, a ty najeté km, stav a výbava... ta cena je až podezřele nízká...
No koukám na to ještě jednou, a ty najeté km, stav a výbava... ta cena je až podezřele nízká...
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Neviem na ktorú stranu sa mám zajtra vydať,či do nemecka po http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/toy ... 38668.html
alebo na slovensko po http://toyota-avensis.autobazar.eu/18-v ... 91051.html
Ide o to,že keby som chcel tú z nemecka prihlásiť na SK tak z dopravou a prihlásenim by som strávil cca 1 týždeň a stálo by ma to nejakých 12200eur.
Tá SK síce nieje kombi a nemá takú výbavu,ale kúpa a prihlásenie by ma stálo 1 deň a 66 eur + auto 11500eur.No ale volal som s chlapíkom a vedeli by sme sa dohodnúť na cene.
Tak teraz,neviem.Neviem sa rozhodnúť či oželieť výbavu a kombika a vyhnúť sa zdlhavému cestovaniu,vybavovaniu,mať to bez akejkoľvek záruky,alebo zobrať to slovenské z akou-takou zárukou a pohodlnému prihláseniu.
Čo by ste mi odporúčili vy???
Diky moc za každý názor.Do zajtra sa musím rozhodnúť.Chcem byť už jedným z Vás
alebo na slovensko po http://toyota-avensis.autobazar.eu/18-v ... 91051.html
Ide o to,že keby som chcel tú z nemecka prihlásiť na SK tak z dopravou a prihlásenim by som strávil cca 1 týždeň a stálo by ma to nejakých 12200eur.
Tá SK síce nieje kombi a nemá takú výbavu,ale kúpa a prihlásenie by ma stálo 1 deň a 66 eur + auto 11500eur.No ale volal som s chlapíkom a vedeli by sme sa dohodnúť na cene.
Tak teraz,neviem.Neviem sa rozhodnúť či oželieť výbavu a kombika a vyhnúť sa zdlhavému cestovaniu,vybavovaniu,mať to bez akejkoľvek záruky,alebo zobrať to slovenské z akou-takou zárukou a pohodlnému prihláseniu.
Čo by ste mi odporúčili vy???
Diky moc za každý názor.Do zajtra sa musím rozhodnúť.Chcem byť už jedným z Vás
- extremehany
- Věčnej rejpal