To si sa moc netrafil do tých BF Goodrich... Smola.. akurát si vyskúšal neporovnateľné gumy - a zrovna tie BF -kypfkvn píše:Jako první zimní jsem si pořídil Goodyear Ultragrip a byly super. Pak - ve snaze něco ušetřit - jsem si koupil BF Goodrich. Nejsou špatné, ale až je dojezdím, tak si koupím zase ty Goodyeary.
Rozdíl je opravdu poznat, ty Goodyeary v zatáčkách drží líp, na sněhu míň kloužou, prostě se ten cenovej rozdíl cca 700,-/pneu vyplatí.

Neznamená to však,že musíš sa vrátiť k Goodyearom čo si mal! Za cenu BF Goodrich - ov určite kúpiš lepšie pneu.
Bohužial mal som BF Goodrichy tiež volakedy a priznám sa , ani sa na ne už nekuknem
 dal som ich po jednej zime do riti... Nešiahali po členky ani obyčajným SAVA Eskima S3-jkám. Hučali jak hovado a šmýkal som sa na nich akokeby som mal letné (...s trochou nadsázky, ale ďaleko som od pravdy nebol..)
 dal som ich po jednej zime do riti... Nešiahali po členky ani obyčajným SAVA Eskima S3-jkám. Hučali jak hovado a šmýkal som sa na nich akokeby som mal letné (...s trochou nadsázky, ale ďaleko som od pravdy nebol..)
 )))
)))

)
 )