Ahojte - neporadíte někdo, kde sehnat náhradní díly pro Avika T25? Především se mi jedná o plasty interiéru (hlavně zadek), které jsou samý škrábanec atd...
Díky moc
Náhradní díly pro Avensis
-
- Člen Týmu
-
- Člen Týmu
-
- Navigátor
Re: Náhradní díly pro Avensis
Shadow_daemon píše:Ahojte - neporadíte někdo, kde sehnat náhradní díly pro Avika T25? Především se mi jedná o plasty interiéru (hlavně zadek), které jsou samý škrábanec atd...
Díky moc
U nas na SK som nasiel toto, predajca ma v ponuke aj ine diely, skus mu zavolat ohladom ceny...
http://www.autobazar.eu/sk/toyota-avens ... 16201.html
-
- Člen Týmu
Tak jsem se ptal v opravně plastů... Prý se s takovým povrchovým poškrábáním nedá nic dělat. Říkali mi, že by mi to někde nastříkali, ale že by to bylo za chvilku to samý 
Já bych klidně šel do těch novejch dílů, ale za přijatelný ceny. Problém je, že na Toyodiy.com nejsem ani schopen identifikovat OEM číslo těchto dílů, protože je to tam dost blbě vidět.
Neporadí někdo? Chtěl bych ty spojovací boční díly v kufru (mezi dnem a bočními plasty, které drží plato).
Díky

Já bych klidně šel do těch novejch dílů, ale za přijatelný ceny. Problém je, že na Toyodiy.com nejsem ani schopen identifikovat OEM číslo těchto dílů, protože je to tam dost blbě vidět.
Neporadí někdo? Chtěl bych ty spojovací boční díly v kufru (mezi dnem a bočními plasty, které drží plato).
Díky