))) Kazdopadne jsem si taky uz dovezl a tak cekam ty pozitivni ucinky na lidsky organismus..
))) Kazdopadne jsem si taky uz dovezl a tak cekam ty pozitivni ucinky na lidsky organismus.. 
pokud se nedostavi, tak jsi ho malo vypilaczasa píše:A stejne je lepsi levej burcak.. Protoze ty pravotocivy jsou na nic..))) Kazdopadne jsem si taky uz dovezl a tak cekam ty pozitivni ucinky na lidsky organismus..
 jinak u nas ve znojme je nejlepsi od znovinu, sice byva trochu sladsi, ale za poslednich asi 8 let ho zkazili jenom jednou, taky je dobry kazdorocne vrbovec a lechovice
 jinak u nas ve znojme je nejlepsi od znovinu, sice byva trochu sladsi, ale za poslednich asi 8 let ho zkazili jenom jednou, taky je dobry kazdorocne vrbovec a lechovice  
 Znovin, to je "siroky" pojem...
 Znovin, to je "siroky" pojem...  Kazdopadne malo vypil je velmi velmi relativni. .
 Kazdopadne malo vypil je velmi velmi relativni. . Je fakt, ze vcera jen litr... ale dnes, s prihlednutim k male nutnosti jit zitra do prace to mozna trochu osolim..
 Je fakt, ze vcera jen litr... ale dnes, s prihlednutim k male nutnosti jit zitra do prace to mozna trochu osolim..  Krasne vlazny, zivy, bublajici...
 Krasne vlazny, zivy, bublajici...  )) No jo... je to vyborne, jak se clovek dostane lehce do podruci a troctvi tech zatrolenych mikroorganismu a cukru..
)) No jo... je to vyborne, jak se clovek dostane lehce do podruci a troctvi tech zatrolenych mikroorganismu a cukru..  )))
)))Vesměs hlavně ToyotyCelik píše:Co máte proti Hondám ?!