Lupnutí při rozjezdu..

vše ohledně modelové řady Rav 4
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

A zkoušel jsi to s kolama na zemi nebo ve vzduchu ? :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
juba
Řidič

Příspěvek od juba »

Zkoušel jsem to s kolama na zemi. Když je to odbržděný, tak je zadních kolech cítit vůle, když s něma zamelu. Ale to předpokládám, že budou načatý ložiska. Na ty se chystám na podzim.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Prave ze kdyz to auto stoji na zemi, tak je to zatizeny a napruzeny, tudiz zpravidla nepoznas zhola nic i kdyz s tim zalomcujes pomerne silne. Ja tak u Corolly ani nehnul s prednim stabilizatorem a pritom obe tycky na nerovnostech mlatily jak Tatra co veze zelezo.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
juba
Řidič

Příspěvek od juba »

Mně se teda přední tyčky pěkně projevily, když auto stálo na zemi. Stačilo ho rozhoupat a bylo slyšet, jak klepou a když jsem ji vzal do ruky a auto rozhoupal někdo jinej, tak tam byly vůle i dost cítit.
powr
Člen Týmu

Příspěvek od powr »

mne to robí tiež a mne bolo povedane ze mam načate tyčky riadenia,, a robi mi to hlavne ked mam vytocene kolesa a potom sa pohnem alebo v zatacke ked pridam
bishboun
Člen Týmu

Příspěvek od bishboun »

juba píše:Mně se teda přední tyčky pěkně projevily, když auto stálo na zemi. Stačilo ho rozhoupat a bylo slyšet, jak klepou a když jsem ji vzal do ruky a auto rozhoupal někdo jinej, tak tam byly vůle i dost cítit.
Jen se chci zeptat jestli jsi přišel na to čím to je. Já mám zřejmě stejný nebo hodně podobný problém. Při rozjezdu (ovšem né vždy---tak 1 z 30) to křupne. Taky to slyšim zezadu. Nebo když jedu na 1 nebo 2 pomalu a zatočim, tak to křupne a mam pocit, že mi upadl diferák. Když jsem se chtěl rychle rozjed rovně tak mi to křuplo hned dvakrát. Ale křupně to i když jedu 0,5km/h. Neměl bys typ??

Díky B.
powr
Člen Týmu

Příspěvek od powr »

Ahoj
Ano prišiel som nakoniec na to, neboli to tyčky stabilizátora, vymenil som aj ložisko na tlmči a stále to robilo.Do opravy som dal vyše 200€ a nakoniec to bola chyba za 2€ chýbal mi jeden šrób na silenbloku motora... pri výmene rozvodov mi ho tam asi šuflikant zo servisu zabudol dat Tak že keď tam chýbal tak keď motor zabral sa posunul a vtedy to buchlo.
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“