lepší vzduchový filtr?????
lepší vzduchový filtr?????
Čeká mě mimo jiné i výměna vzduchového filtru.
Určitě neřeším nějaké zvedání výkonu ale jen a pouze možnost filtr vyčistit a pokračovat v provozu čímž do budoucna spíše ušetřím a motoru to bude jen k dobru.
Je to dobrý nápad pořídit toto? Nebo je to úplná hloupost?
http://www.tuningshop.cz/sportovni-vzdu ... 2000-2006/
Určitě neřeším nějaké zvedání výkonu ale jen a pouze možnost filtr vyčistit a pokračovat v provozu čímž do budoucna spíše ušetřím a motoru to bude jen k dobru.
Je to dobrý nápad pořídit toto? Nebo je to úplná hloupost?
http://www.tuningshop.cz/sportovni-vzdu ... 2000-2006/
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- radys03
- Věčnej rejpal
já osobně mám KN filtr. Můj poznatek je, že po instalaci KN filtru se zvýšil hluk od motoru. S výkonem a Mk do plusu bych byl opatrný nicméně trochu to znát je
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
radys03 píše:já osobně mám KN filtr. Můj poznatek je, že po instalaci KN filtru se zvýšil hluk od motoru. S výkonem a Mk do plusu bych byl opatrný nicméně trochu to znát je
jo realita.to je jako já když jsem po přečtení příspěvků že když vyměním svíčky na mojí ts za nějaké brisky tak výkon jde ukrutně nahoru a skutek utek,ale to jsem předpokládal.ale zase musím uznat že mi to mnohem líp startuje(E85) a to stejné se bude týkat i vzduchových filtrů podle mě.
čus
T25 85kw
ex.corolla ts 141kw
ex.corolla ts 141kw
Máš filtr zabudovaný v původním airboxu a i přez to se zvýšil hluk? Já právě s tímto nemám zkušenost - vždy jsem měl namontovaný celý "otevřený sání" ale toto již nechci nikdy-chrochtá to a jsou s tím jen problémy (odstínit teplo - omezit přísun vody který jde přez mřížky chladiče až na motor.........)radys03 píše:já osobně mám KN filtr. Můj poznatek je, že po instalaci KN filtru se zvýšil hluk od motoru. S výkonem a Mk do plusu bych byl opatrný nicméně trochu to znát je
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Čau ja mam skusenosti jak s filtrem do airboxu a to filtr greenlehce zhrubl zvuk sani a pak otevreny kn typhon kit, ktery mam odstineny s privodem vzduchu misto mlhovky.Supr zvuk ve vyšších otáčkách. Vykon nejde nejak poznat ale na sprintech na 400m zlepšení o 0,5 sekundy. Tak jsem se dostal na 15sekund
- radys03
- Věčnej rejpal
-> Tonda
Ano mám vložku do originálního airboxu. Přesto proti papíráku vzrostl hluk. Nevím jak u E11 po fl, ale u před fl je zvuková izolace nedostatečná, proto každá trocha je slyšet.
Ano mám vložku do originálního airboxu. Přesto proti papíráku vzrostl hluk. Nevím jak u E11 po fl, ale u před fl je zvuková izolace nedostatečná, proto každá trocha je slyšet.
aktuálně
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG