Moje nehoda Avensis

vše ohledně modelové řady Avensis
tuzezlypes
Řidič

Příspěvek od tuzezlypes »

Já jezdím do NJ, ale ve Zlineru mi dělali také opravu auta. Já myslím, že autorizovaní jsou, servis jim zůstal. Dávala jsem to tam proto, že jsou smluvním partnerem ČPP (také jsem měla škodu na autě a řešila se z pojistky), takže si udělali rovnou i prohlídku a nemusel tam likvidátor. No, byla to pálka (50), takže s tvrzením o pojišťovnách, viz výše, asi musím souhlasit.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

No servis a dílna jim zůstala ale třeba když jsem řešil světlomety výměnu v rámci dobré vůle Toyoty tam mi řekli že to nejde a v T-motoru to udělali úplně v poho a měl jsem to celé zdarma. A na pojištovně mi taky řekli že Zliner je smluvní a T-motor není a když jsem se zeptal přímo v T-motor tak řekli že tam mají asi nějakej "bordel" protože smluvní jsou taky :) Ty chováš králíky?
Avensis 2.2 D-cat
tuzezlypes
Řidič

Ve Zlineru mi zapůjčili po dobu opravy auta Giuliettu, tak jsem byla spokojená. Ono "zdarma" bylo stejně beztak zahrnuto v ceně opravy, no co už. Ano, mám králíky, jak jsi na to přišel? Sis to někde vygůglil?
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

Jasan překvapilo mě že je tu žena :o celkem neobvyklé tak sem si to chtěl trošku ověřit. A narazil jsem na jméno, příjmení, výkopové práce, Chovatelství + adresu a telefon :shock: ten internet je strašná ztráta soukromí. Mě taky nabízeli náhradní vozidlo ale nechal jsem si raděj v ceně ještě něco na autě udělat :wink: Jo a jak mi opravovali auto tak mi dali pod SPZ jejich tabulky s napísem T-motor zlín no a nějak to asi blbě přichytili protože po 5 dnech jsem ztratil přední přední SPZ takže myslím za 400kč sem si musel udělat nové :?
Avensis 2.2 D-cat
tuzezlypes
Řidič

Ajajaj, no jasně, když jsem si tu dávala ten nick, tak jsem tušila, že jsem k dohledání. Tuzezlypes je prostě profláklý, no ale nemám co tajit, máš pravdu, internet je sviňa. Tak ty servisy, všude se něco najde, já od té doby postrádám reflexní vestu, asi se někomu hodila. Auta mám ráda, jsem příznivec značky, tak proč nepokecat s chlapama na netu.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

Atreides6 píše: ten internet je strašná ztráta soukromí.
To jo :-) a to bereš jenom to, co je k dispozici veřejně.
Atreides6 píše:nějak to asi blbě přichytili protože po 5 dnech jsem ztratil přední přední SPZ takže myslím za 400kč sem si musel udělat nové
Dost možná jsi ji neztratil, ale někdo jí třeba pomohl. Mně před domem přes noc zmizely obě dvě, radši ani nechci vědět, co pak kdo pod nima jel provést.
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

To UDO: jasan když si vezmeš emailovou komunikaci, telefonní zpravy, hovory vše je zaznamenáno. Navíc při cestě přes dálnici každá mítná brána pořídí fotku SPZ. Stejně tak spousta rychlostních kamer ve městě není ani tak k měření rychlosti ale jen ke sledování pohybu aut. I každá navigace v autě se dá zpětně vysledovat její pozice. Kreditní karty jsou super pro sledování za co a kde utrácíš. Stejně tak ůčet v bance je taky dobrý k tomu aby se vědělo jak si na tom finančně. Pak je tu ještě facebook kde se krasně dozvíš kdo koho zná a podle fotek kde cestoval.
Avensis 2.2 D-cat
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

To Tuzezlypes: Se dívám že máš napsanou i Pandu 4x4 zrovna po téhle se nedávno díval jeden kamarád takže jsem si i něco načetl a konkrétně tu 1.2 4X4 chválili že je super kamkoliv se to vyhrabe a že je dost spolehlivé -měli pravdu? Už se těšíš až Udělají tu slibovanou cestu novou přes Jablůnku??? A navíc teď nedávno psali že na té nové ke Vsetínu zvednou rychlost z 90 na 110 to je aspoN krok zpravným směrem -stejnětam jezdím rychleji 8) jednou z toho snad vyrostu :D
Avensis 2.2 D-cat
tuzezlypes
Řidič

Jo, Pandu budeme mít 2 roky, chtěla jsem ji, protože někdy musím v zimě přes kopce a chtěla jsem proto 4x4. Nebyla nová, takže nějaké drobné opravy stála, ale jinak spokojenost. Skvělé malé autíčko do města, výborné na parkování a manévrování, VS bývá někdy dobře zasekaný. Na krátké trasy super, delší štreku bych v něm jet ale už nechtěla.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Odpovědět

Zpět na „Avensis“