Spotřeba Rav 2013 Multidrive Valvematic
Spotřeba Rav 2013 Multidrive Valvematic
Už mám najeto 4tis a jsem na 8,5. Dá se s tím jezdit i za míň, ale mám popojížďky. Počítač ukazuje naprosto přesně. Na jednu nádrž jsem měl i 7,7Ale to bylo z Prahy do Tábora a přes Písek domu, takže žádná divočina a pak něco po dálnici, ale přes 130 jsem nešel.
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
Zdravím benziňáky a MDS zvláště, mám ročník 2010 jeden z posledních kousků s rezervou naj. 33 tis. km, ke spozřebě příklad, loni v září Ostrava - Valencie cca 5400 km 6,5 l , letos v květnu Taranská Lomnica 500 km 6.2l Avšak jízdy okolo komína, do práce 8 km, město sp. 8 l. Dílčí vzdálenost se dá zajet i pod 6 l
Zdravím benziňáky a MDS zvláště, mám ročník 2010 jeden z posledních kousků s rezervou naj. 33 tis. km, ke spozřebě příklad, loni v září Ostrava - Valencie cca 5400 km 6,5 l , letos v květnu Taranská Lomnica 500 km 6.2l Avšak jízdy okolo komína, do práce 8 km, město sp. 8 l. Dílčí vzdálenost se dá zajet i pod 6 l
No tak pod 7,5 je to nereálné. To bych zdržoval provoz a každej by na mě najížděl a fakoval mě a s přibývajícími kilometry by hrozilo i vytlačení z komunikace Já jezdím popojížďky proto naftu už fakuju a to co vyvádějí poslední dobou výrobci kvůli nižším emisím už degraduje naftový motory, ale já jezdím svižněji a jsem se spotřebou velmi spokojen. Věděl jsem do čeho jdu, měl jsem půjčenej automat v benzínu i v naftě a ten litr rozdílu ve spotřebě je směšnej kor když je tam rozdíl 50 tis. A automat v naftě není to co bych chtěl, řadí divně.... Jo a manuál mě už nebaví. V zácpě furt řadit a rozjíždět se jako trotl už nehodlám, takhle pustím jen brzdu a ono si to popojede
RAV4 HSD AWD 2018