Zatim mam jeste cas, ale neco tam nalit musim.

Holt u me cena vede a vhlastnosti jsou "velmi blizko"..... Jen jsem chtel vnest nepatrny zablesk svetla do temne doby chlazeni vodou..
 Holt u me cena vede a vhlastnosti jsou "velmi blizko"..... Jen jsem chtel vnest nepatrny zablesk svetla do temne doby chlazeni vodou..  )))
)))

A MSDS jsou stejne vsude. Naopak tam mysi byt naprosto cele slozeni vyjmenovane (ne detailne ale u majoritnich latek musi byt i +- procento).
 A MSDS jsou stejne vsude. Naopak tam mysi byt naprosto cele slozeni vyjmenovane (ne detailne ale u majoritnich latek musi byt i +- procento).  )) A je otazka ktery evans to je, jestli HD nebo Autocool nebo jiny.... To bohuzel uplne nezjistim, ale je to registrace v MSDS pod jmenem Evanscoolant...
)) A je otazka ktery evans to je, jestli HD nebo Autocool nebo jiny.... To bohuzel uplne nezjistim, ale je to registrace v MSDS pod jmenem Evanscoolant...  )))
))) 

a jel si s dragstrem 240?
 a jel si s dragstrem 240?  Štěpáne to o těch součástkach máš pravdu,i 5st může být pro některé smrtelný. Jenže ty se v autě nesmí používat. Všechny které přijdou do styku s teplem musí být odolné do 150st. Výrobci všechny ty tranzistory,tyristory,kondenzátory řadí do třídy automotive a taky jsou všechny až 20x dražší.  O chemii nic nevím,ale rád s tebou diskutují. Jsi správný kurovec a všechno musíš rozebrat do detailu. O elektronice v autě si však už trochu dost jistý jsem co a jak má fungovat. Takže směle do toho.
 Štěpáne to o těch součástkach máš pravdu,i 5st může být pro některé smrtelný. Jenže ty se v autě nesmí používat. Všechny které přijdou do styku s teplem musí být odolné do 150st. Výrobci všechny ty tranzistory,tyristory,kondenzátory řadí do třídy automotive a taky jsou všechny až 20x dražší.  O chemii nic nevím,ale rád s tebou diskutují. Jsi správný kurovec a všechno musíš rozebrat do detailu. O elektronice v autě si však už trochu dost jistý jsem co a jak má fungovat. Takže směle do toho. 
 AEC-Q200 certified..
 AEC-Q200 certified..  Mas pravdu Liborku... Je to do 150 a nektere dokonce 180C, ale..
 Mas pravdu Liborku... Je to do 150 a nektere dokonce 180C, ale..  )) Jak rikam. 85C je velmi velmi nebezpecna hranice a 90 je......... smrrrrrrrt. Prestoze certifikace muze byt 125 - 150, tak je neskutecnym problemem vlhkost, tedy styk s vlhkosti... Toto neni sex.... tady by komponenty nemely byt vystaveny zadne vlhkosti jinak vytecou..
)) Jak rikam. 85C je velmi velmi nebezpecna hranice a 90 je......... smrrrrrrrt. Prestoze certifikace muze byt 125 - 150, tak je neskutecnym problemem vlhkost, tedy styk s vlhkosti... Toto neni sex.... tady by komponenty nemely byt vystaveny zadne vlhkosti jinak vytecou..