Čaute dneska jsem si zakryl jedno a pak druhé světlo a zjistil jsem že levé svítí proti zdi výrazně méně takže na prd budou už asi oboje. Jedná se o xenony originál. No a mám dotaz. Dá se to zvládnout udělat doma v pohodě sám nebo je to pakárna u které hrozí velké nebezpečí že se něco dá zkazit či případně hrozí kopanec od elektriky? a je tedy lepší si to nechat udělat v Toyotě? Případně když do Toyoty tak si koupit vlastní Výbojky na netu 4300 nebo přímo v Toyotě nějaké jejich? Kolik si tak můžou vzít za práci? a časově je to chvilka nebo je to na hodinu?
Jedná se o Ave T25 2007 facelift 2.2D-cat a světlomety byly vyměněny před rokem v Toyotě za originál nové jen výbojky sem si tehdy nechal ještě původní.
Nejlépe jestli jste to už někdo dělal je i nějaké foto nebo není třeba?
A zkusil jsi uz otevrit kapotu a podivat se? Nehrozi zadne nebezpeci urazu, je to lehke a rychle, od toyoty to bude drahe.
Pisu to schvalne takhle, protoze vzhledem k postupujici "debilizaci vseho" je to jiz jen o nacvaknuti neceho nekam...
-urobis to sam, ale je to pakarna
-servis zauctuje podla mna min. 1 hodinu, ak mas mensie ruky, tak to zvladnes rychlejsie, lebo nebudes vyberat svetla
-vybojky kup mimo servis. je tu o tom tema
Atreides6 píše:Dobrá dobrá ale jestli mě zabije elektrický výboj tak jste svědci že budu posmrtně požadovat po ACZASA příspěvěk na pohřeb Objednám je tedy přes net.
nedelej z toho vedu, jak kdyby jsi chtel v temeline menit rukama palivove tyce
Atreides6 píše:Dobrá dobrá ale jestli mě zabije elektrický výboj tak jste svědci že budu posmrtně požadovat po ACZASA příspěvěk na pohřeb Objednám je tedy přes net.
nedelej z toho vedu, jak kdyby jsi chtel v temeline menit rukama palivove tyce
Ja teda nevim, ja v ruce palivovou tyc drzel a dobry;)
matus69 píše:-urobis to sam, ale je to pakarna
-servis zauctuje podla mna min. 1 hodinu, ak mas mensie ruky, tak to zvladnes rychlejsie, lebo nebudes vyberat svetla
-vybojky kup mimo servis. je tu o tom tema
no tak to si myslím že je to pakárna, ale jak se tam může vejít chlapská ruka??? na levé straně budiž po odsunutí baterie ale na pravé kde je hrdlo nádržky pro odstřikovače....