Zdravim,
uz ma ta Toyota zacina srat a to hlavne kvoli vizualnej stranke. Ak nahrejem ten nestastny motor a potom postojim na krizovatke a rozbehnem to tak ze sebou mam kvalitny kudol dymu.
Auto ako take ide korektne! Problem je ze to vyzera ako stara Liazka.
Vymenene filtre, vymeneny olej, vycistene EGR.
Dvaja technici nezavisle na sebe povedali, ze to je v poriadku ze sa spaluje DPF a mam byt rad ze funguje korektne.
Ale ja do riti verim, ze nejake riesenie existuje. Ved ked to nerobilo doteraz tak casto tak to znamena ze sa nieco posralo alebo zmenilo. Co s tym? Ziadne odstranenie DPF ale neprichadza do uvahy.
Dik
Dymenie na 1,2,3? Final destination?
Dymenie na 1,2,3? Final destination?
Toyota Avensis Combi D-CAT 2006
5ty vstrek ti vedia skontrolovat aj cez diagnostiku v Toyote. Ja som v zime dymil na bielo tak mi ho menili (prepustal palivo) - nepomohlo, ale aspon sa znizila spotreba
Co sa tyka toho DPF, tak predpokladam ze ak ti nehadze auto do nudzoveho rezimu, tak jedine rozobrat a pozriet. Nove DPF 1500+ EUR

Co sa tyka toho DPF, tak predpokladam ze ak ti nehadze auto do nudzoveho rezimu, tak jedine rozobrat a pozriet. Nove DPF 1500+ EUR
A kolko ta stala oprava 5-teho vstreku?iliv píše:5ty vstrek ti vedia skontrolovat aj cez diagnostiku v Toyote. Ja som v zime dymil na bielo tak mi ho menili (prepustal palivo) - nepomohlo, ale aspon sa znizila spotreba![]()
Toyota Avensis Combi D-CAT 2006