Počet TSek na forku?

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
DjRaspby
Navigátor

Sraz

Příspěvek od DjRaspby »

Tak koukám jak jsme se tu hezky rozmnožili, tak co dát někdy nějakej komorní srázek...? tolik TSek vedle sebe to by byl hezky a vzácný pohled ;) :)
Toyota Corolla TS
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

DjRaspby: odkial si?
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

Srandista: Pracuju v Praze a bydlím u Kostelce nad Černými lesy. Co se týká místa tak by se nějaký kompromis mezi všemi určitě našel. Pokud teda by se nás případně sešlo více ;)
Toyota Corolla TS
MilaCorolla
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilaCorolla »

No, já se určitě připojím i kdybych se měl s Honzou (DJ) sejít sám :-) Je to hezký pokecat osobně u stejnejch aut ;-) Takže za mě stačí sdělit datum a čas a dojezd do cca 50-100km Praha-okolí a určitě se dostavím...
nová šedá myška :-) = Corolla TS - 192HP, rv 2005 po FL - 2/2014 prodáno :-(
opět nová šedá, tentokrát už myš :-) = Avensis 2,2 D-4D 110kw, rv 7/2007 po FL
hobo
Člen Týmu

Ci to je?

Příspěvek od hobo »

Neni tady nekoho z vas tridverovy sedostribrny TS z Kladna? Vypada dost podobne jako "seda myska" MilaCorolly, ale stredoceska znacka. Chlape, dyk my jsme sousedi! Jeste ma nejaky typek pobliz starsiho Yarise TS, ale je takovy pobouchany...
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

Srázek by nebyl špatnej. S těma co to mají kousek na Moravu bysme se mohli třeba sejít v Brně na okruhu jak budou drifty :)
Ex: Corsa C 1,8 GSi
Ex: Celica t23 1zz-fe
Ex: Corolla T-Sport ZZE123, 2zz-ge

Lexus GS300 06
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

No v Brně jsem už jednu potkal..majitel u ní nebyl ale zaparkovala vedle mě loni v dubnu v Den otevřené dráhy. Stříbrná, třídveřová, před FL s čirýma zadníma světlama, bez křídla ale s lízátkem. Jinak do Brna se chystám, ale asi až na konci září nebo potom v říjnu na den otevřené dráhy pokud bude a nebude sníh :-D
Toyota Corolla TS
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

DjRaspby píše:No v Brně jsem už jednu potkal..majitel u ní nebyl ale zaparkovala vedle mě loni v dubnu v Den otevřené dráhy. Stříbrná, třídveřová, před FL s čirýma zadníma světlama, bez křídla ale s lízátkem. Jinak do Brna se chystám, ale asi až na konci září nebo potom v říjnu na den otevřené dráhy pokud bude a nebude sníh :-D

No to sem byl já, parkoval jsem tam jednou vedle cervene vzadu lizo s dirou na 2 vyfuky a vpredu tte. Takže tos byl ty :D Jinak křidlo jsem tam měl dycká.

Jinak okruh jako takový mám v plánu taky. Takže jestli si vzpomeneš zkus mi třeba napsat pak sz pár dnů dopředu.

Lexus GS300 06
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

DjRaspby píše:Jinak do Brna se chystám, ale až v říjnu na den otevřené dráhy pokud bude a nebude sníh :-D
Vidime sa :)
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

Srandista: Taky se chystáš na ten den otevřené dráhy?
Lihus: Aha...no teď koukám na fotku a jo, křídlo tam bylo omlouvám se :), no tak to jsem byl já no...zaparkoval jsem to tam po ježdění, tak sem pak šel na kafe a když jsem se vrátil, stál jsi vedle mě :) no jak koukám na tvou fotku, tak i když je malá, tak to vypadá, že si ji hodně vylepšil za ten rok :) Tenkrát si měl asi ještě zimní výbavu ne? Ocelová kola a tuším že i zimní gumy :) Tak rád tě tam potkám osobně znova někdy, ať dáme řeč ;)
Toyota Corolla TS
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

DjRaspby: jasne, bol som aj minuly rok s kamosom... Sice som vtedy nejazdil (auto som mal strasne kratko a v dazdi na krv som sa s nim na okruh neodvazil), ale tento rok planujem ist aj na drahu :)

Obrázek
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

Na jaře? no já si tam Tvé Corolly vůbec nevšiml....nebo na podzim? Ale fotka je super...Corolla TS + Yaris TS...to je super rarita :) Paráda
Toyota Corolla TS
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Nie na jar, minuly rok na ukonceni sezony v oktobri...
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

Aha...no to jsem původně taky chtěl ale nějak to počasí nedovolilo...nevím jak přímo ten den ale v Čechách už pár dní před tím bylo nějak sychravo, ráno kolem nuly a deště..takže jsem nejel neb jsem přezul :-D tak uvidíme letos
Toyota Corolla TS
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

DjRaspby píše:Srandista: Taky se chystáš na ten den otevřené dráhy?
Lihus: Aha...no teď koukám na fotku a jo, křídlo tam bylo omlouvám se :), no tak to jsem byl já no...zaparkoval jsem to tam po ježdění, tak sem pak šel na kafe a když jsem se vrátil, stál jsi vedle mě :) no jak koukám na tvou fotku, tak i když je malá, tak to vypadá, že si ji hodně vylepšil za ten rok :) Tenkrát si měl asi ještě zimní výbavu ne? Ocelová kola a tuším že i zimní gumy :) Tak rád tě tam potkám osobně znova někdy, ať dáme řeč ;)
No já to tam parkl záměrně že bysme se třeba potkali, ale tak nezadařilo se. Jinak jj měl jsem plechy se zimákama, protože jsem čekal snad půl roku na kola :D Ale naštěstí je teď už vše jinak. Pokud chceš mrknout na mou rollku aspoň virtuálně http://thrll.com/car/2001-toyota-corolla-13367

Mohli bysme se potkat i se srandistou na okruhu a trošku to tam poškádlit :))

Lexus GS300 06
Odpovědět

Zpět na „Corolla“