funkcia a vplyv Spinaca blokovania okien?????????????

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
felda
Člen Týmu

funkcia a vplyv Spinaca blokovania okien?????????????

Příspěvek od felda »

Poradte prosim. Aky ma vplyv spinac blokovania okien na parkovacie senzory ???? ako aj senzor upozornenia zapnutych svetiel pri vypnutom motore a nechania kluca v zapalovani pri otvorenych dverach? Majitelom Avensisu som cca 2 mesiace a nahodou som prisiel na to ze parkovacie senzory sa mi zapnu ak stlacim spinac blokovania okien. to iste plati ak necham zapnute svetla nic mi nepipa len ak opat stlacim spinac. poradte, nie je niekde chybne cidlo v dverach alebo zblbla eketrika v aute?????
na PC v Toyotackom service pri kupe neukazalo ziadnu chybu.
Toyota Avensis 2,2 D-4D Kombi Lux Elegant 2006
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

To s těmi senzory je divné a spojitost s okny by to nemělo mít žádnou takže někde bude chyba a to že v servisu jim to nic neukazuje mě nepřekvapuje. Tam dokážou spravit jedině to co jim ukáže diagnostika a na co dostanou přesný manuál jinak sou k ničemu stejně jako automat na kondomy ve Vatikánu. ¨

Jinak senzory tam máš originál od Toyoty nebo je to dodělávka? Originál senzory by byly nalakované v barvě vozu a v kufru by bylo tlačítko na jejich zapnutí a vypnutí pípání.
Avensis 2.2 D-cat
felda
Člen Týmu

Příspěvek od felda »

parkovacie senzory su original. co mi dal info autoelektrikar, asi je zle cidlo vo dverach ale kto ho tam najde?
felda
Člen Týmu

Příspěvek od felda »

to tlacidlo v kufri pojdem najst
joeqr
Člen Týmu

Příspěvek od joeqr »

ja mam tlacitko na parkovacie senzory normalne na palubovke vlavo ako pod volantom, v kufri nemam ziadne tlacidlo.

spojitost by to nemalo mat ziadnu, je mozne, ze to je len zle zapojene, v servise by to mali vediet dat do poriadku.
T27 Avensis Combi Premium, 2.0 Valvematic Multidrive S (2010)
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

ses si jistej ze je to na senzory? ja tam mam taky kolibkovej prepinac ale je na automatiku svetel
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
felda
Člen Týmu

Příspěvek od felda »

som si isty, je to tlacidlo na zamykanie otvarania okien. servisak mi pvoedal ze mam original senzory asle po pripojeni na pc mu ich nenaslo tak je to tam niekde v elektrike posahane, ,alebo ze mam skusit vymeniet cidla
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

vymen auto.... bude elektricky v haji.... Hlavni kabelovy svazek, nebo jeden dratek.. .kazdopadne pruser pro budouci generace... nebylo vytopene? :-)
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“