nemám s tím problém vše tady vyčíslit a nacenit kolik co stálo a kdo je výrobce dílů....Kubrt píše:Ja se poseru fakt, tak ja jsem ti celou dobu naznacoval ze je to spatna volba ze si mas proste zajit jinam nebo si to nechat nacenit. Protoze i me takovymu motorovymu blbovy bylo jasny ze tu neco smrdi a kurevsky a ty proste jdes a fakt mu to das. By me zajimala cena za ten komplet a co se vlastne kupovalo a delalo.
Ja jsem se schvalne rozciloval a dokonce sem si i pres Sz u nekoho kdo to dela nebo je schopen udelat overil skutecnou cenu ... dost me to nasralo.
No hele urcite ti preju at to jezdi jak ma a nic se uz nevysere, protoze predpokladam ze mas takovou tu zaruku ja nic nevybiral ja nic nekupoval to vsechno ti druzi ja to jen po nekom dal dohromady...
A rekni me uprime. Mas za sebou peknou zkusenost co? Kecy prdy bedary?
ještě k záruce,díky tomu že si díly kupuji sám a nikdo mi je jinej bez záruky již po špatných zkušenostech s dodanými díly bez papíru už nedělám,dále motorárna dělá složení polomotoru a hlavy já skládám zbytek.Záruka ode mě je nadstandartní vzhledem k právnímu řádu,dávám kompletní záruku na motor a to i na jeho staré díly (ojnice,klika,blok,hlava....) což je zase něco jiného než je zákonem daná "záruka" ano má to svoje jasně daná pravidla které se musí dodržovat....