Celica 5. gen. výměna sedaček
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
biscuit> co sem tě viděl minulej rock, jooo něco vážíš, ale fakt umíš nastupovat, praxe Tenhle manévr ale zvládá fakt minimum humanoidů, já se o sedačku řidiče až tak bojim, že i když znám svý mechaniky, tak je na to upozorňuju, aby si dávali pozor, protože kdyby tu sedačku řidiče zničili, byl bych fakt namíchlej... ta je... neni sice úplně jako spolujezdce, ale je vynikající... a tak to chci zachovat zakonzervovat, i když mam ještě náhradní pro řidiče ale v jiný barvě- anthracit doma, ta pude do garáže... na kochání se brzy snad... bylo by jí škoda jí nechat na vrakovišti... je výborná
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
nesmíš se ani dotknout nebo jen jemně boku sedačky (každej se otře celým tělem a pak jí zkurví)... přidržet se volantu a zhoupnout se, takovej cirkus kousek ... u GTi je vystřelovací volant, takže je vejš a líp se nastupuje---- love it
Naposledy upravil(a) micron dne stř 17.07.2013, 13:16, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
kdo to je? ty máš nový logo? erotomane samozřejmě, pokud zjistim, že je 95% sedaček zničených u řidiče, přemejšlel sem usilovně o tom a mělo to tak bejt... pak sis měl koupit nový auto... nebylo to hloupý, ale zase když přemejšlíš jinak... pochopils to, tak se tim bavíš jak lidi ničej svýma prdelema cenu vozu
Naposledy upravil(a) micron dne stř 17.07.2013, 13:19, celkem upraveno 1 x.
já mám tyhle a jsem s nima naprosto spokojený, netuším z jaké jsou verze, ale jsou polohovatelné aji na bedra a výškově. A s tím volantem, ten je polohovatelný nahoru a dolů jenom GT verze nebo i u STI? já mám STI a mám i ten volant... Když ho dám uplně nahoru, tak si připadám jako bych řídil autobus
Celica 5G 1.6 sti 1991