1/ co hned ze začátku prověřit, otestovat, případně nechat vyměnit. (filtry, výměna oleje je samozřejmá, co dál?
2/ Jak/kde sehnat mapy do navigace toyota a jak je v tomhle modelu dostat do palubního počítače (v autě je pouze západní evropa bez ČR)?
3/ Jak rozebrat dálkový ovladač navigace, tlačítka jsou taková unavená a některá se nechtějí vracet (buď špína nebo unavená pružinka)?
4/ Kde koupit nějaké drobnosti, aby to moc nestálo - držátka plastových krytů v motorovém prostoru, packu na přichycení podpěry pro otevřenou kapotu, zadní písty držící otevřené víko, krytku nádržky na kapalinu do ostřikovače?
5/ Nějaký tip na novou povrchovou úpravu hagusů (jsou takové unavené), má cenu je nechat lakovat? nebo je rovnou koupit nové? demontáž, je složitá? apod.
6/ Na volnoběh malinko (ani ne v rozsahu 100 ot/min) kolísají otáčky, může to znamenat nějaký problém?
7/ Co bývá standardně v přihrádkách pod deskou v kufru? já tam krom rezervy, polystyrenového úložného prostoru pro nějaké vychytávky a zvedáku neměl nic, tak mám dojem, že to němčouři v bazaru řádně vykuchali .. dacani.
8/ nefunguje mi přední ostřikovač, koukal jsem že už se to tu řešilo, ale asi to nechám na servise ať si s tím poradí (snad mě neodrbou)
a snad ještě
9/ Nedisponuje tu prosím někdo českými manuály k uvedenému modelu? (německy neumím ani žbleptnout a anglický tam taky nebyl) prohlížel jsem odkazy na fóru a buď byly nefunkční nebo jsem pod nimi nenašel to co jsem hledal

Děkuji všem za podnětné rady. Dosud jsem jezdil v oplech (osobně) a škodovkách (služebně), tak jsem z té staronové lodi trochu rozrušený