zvolavacia akcia - ovladanie okien
-
- Navigátor
zvolavacia akcia - ovladanie okien
Toyota Yaris 009 1.33 Dual VVT-i, 5dv., biela
Re: zvolavacia akcia - ovladanie okien
Vyňadrenie z toyoty-Praha (týmto im zároveň - ak sem chodia- ďakujem! ):
děkujeme za Váš e-mail.
Aktuálně vyhlášená svolávací servisní kampaň se týká spínačů na ovládacím panelu elektricky ovládaných oken, které se nachází ve dveřích řidiče. Tyto se mohou zasekávat nebo zadrhávat. Pokud byly použity nevhodné komerčně dostupné čistící lubrikanty, mohou se spínače na ovládacím panelu přehřívat a následně i roztavit.
Způsob opravy spočívá v kontrole a promazání speciálním mazivem nebo výměnou spínačů.
Svolávací akce se týká vybraných modelů Auris, Corolla, RAV4 a Yaris.
děkujeme za Váš e-mail.
Aktuálně vyhlášená svolávací servisní kampaň se týká spínačů na ovládacím panelu elektricky ovládaných oken, které se nachází ve dveřích řidiče. Tyto se mohou zasekávat nebo zadrhávat. Pokud byly použity nevhodné komerčně dostupné čistící lubrikanty, mohou se spínače na ovládacím panelu přehřívat a následně i roztavit.
Způsob opravy spočívá v kontrole a promazání speciálním mazivem nebo výměnou spínačů.
Svolávací akce se týká vybraných modelů Auris, Corolla, RAV4 a Yaris.
Taky mě pozvali. Ve čtvrtek jedu na jarní prohlídku, mají akci na klimu http://www.toyota.cz/cars/new_cars/akce ... ampan.tmex
tak to spláchnu z jedné vody
tak to spláchnu z jedné vody

Yaris Selection Sapphire Smart 1,5 VVT-iE (111 k) 6 M/T
Yaris 1,3 Terra Cool (2008) GREEN M.M.
Nissan Almera 1.4
Škoda 110,105L,120LS
Yaris 1,3 Terra Cool (2008) GREEN M.M.
Nissan Almera 1.4
Škoda 110,105L,120LS
Chlapi,neviem kam to dat tak sa spýtam tu. Kolega z roboty hovoril , že predvčerom videl v TV ,že toyota zvolava niekolko tisic aut, ale nevedel na čo a aké modely. Viete niekto o niečom?
P.S.
Zrovna piatok mi volali z toyoty,ale nemohol som zdvihnut mobil,lebo som bol na akcii. Ja som už nazad nevolal. Myslel som si,že mi volali kvôli 2.garančke-oni tu v BB ale nevedia že som auto vymenil.Ale v systéme podla VIN kodu som videl,že ten nový majitel mojho bývaleho yarisa na garančke už bol.Tak neviem.
P.S.
Zrovna piatok mi volali z toyoty,ale nemohol som zdvihnut mobil,lebo som bol na akcii. Ja som už nazad nevolal. Myslel som si,že mi volali kvôli 2.garančke-oni tu v BB ale nevedia že som auto vymenil.Ale v systéme podla VIN kodu som videl,že ten nový majitel mojho bývaleho yarisa na garančke už bol.Tak neviem.

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid