Držák mobilu do mřížky větrání.
Držák mobilu do mřížky větrání.
Má někdo? Rád bych věděl jak to ve skutečnosti vypadá.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
To je Avensis?... Ještě by mě zajímalo jak se ta navigace nebo mobil vypořádává se vzduchem z klimatizace?
Jo, je to docela zajímavé a jednoduché řešení, jediné mínus je nutnost nalepení toho plíšku na mobil/navigaci...
Jo, je to docela zajímavé a jednoduché řešení, jediné mínus je nutnost nalepení toho plíšku na mobil/navigaci...
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Jasněěě je to Avensis před FL. Tetrax používám už několik let a nikdy se žádným telefonem nebyl problém, ten plíšek na telefonu je jen estetická drobnost. Třeba v balení jich je 5 různých velikostí, tak se dá použít několik zařízení na jeden držák.
Klimu jsem na něj nikdy naplno nepouštěl, měl jsem trochu přivřený výdech. Ale pokud je vedro, tak pořád lepší než ho mít vystavený na okně kde spolu s nabíjením má telefon opravdu vysokou teplotu a nabíjení se i vypne aby se chránil telefon. Tady se trochu chladí.
Další řešení jsem měl věci od Broditu i Proclip. Ale to vycházelo draho, když měním telefon cca po 3 měsících.
Jen ten plíšek bude asi problém při bezdrátovém nabíjení, tam bych teto řešení nedoporučoval.
Klimu jsem na něj nikdy naplno nepouštěl, měl jsem trochu přivřený výdech. Ale pokud je vedro, tak pořád lepší než ho mít vystavený na okně kde spolu s nabíjením má telefon opravdu vysokou teplotu a nabíjení se i vypne aby se chránil telefon. Tady se trochu chladí.
Další řešení jsem měl věci od Broditu i Proclip. Ale to vycházelo draho, když měním telefon cca po 3 měsících.
Jen ten plíšek bude asi problém při bezdrátovém nabíjení, tam bych teto řešení nedoporučoval.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Hmmm, díky za info.
Mám totiž nově Nokii Lumia 620 a díval jsem se třeba tady, tento držák je přímo na ten mobil(tady je vyobrazení i s mobilem).
Je fakt, že ten Tetrax je jednoduché elegantní a univerzální řešení, navíc je plný přístup ke vše tlačítkům, ale také není zrovna nejlevnější. Zajímalo by mě ještě, zda ten silný magnet nemá nějaký negativní vliv. A také jak je vyřešeno případné naklápění mobilu?

Mám totiž nově Nokii Lumia 620 a díval jsem se třeba tady, tento držák je přímo na ten mobil(tady je vyobrazení i s mobilem).
Je fakt, že ten Tetrax je jednoduché elegantní a univerzální řešení, navíc je plný přístup ke vše tlačítkům, ale také není zrovna nejlevnější. Zajímalo by mě ještě, zda ten silný magnet nemá nějaký negativní vliv. A také jak je vyřešeno případné naklápění mobilu?
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Magnet dle mých zkušeností žádný vliv na telefon nemá. Nikdy s telefonama nebyl problém. V držáku drží pevně, ale naklopení tady nejde řešit. Je pořád v pozici jak je na foto. Ten držák co si dával, tak je i tady http://www.smarty.cz/Drzak-FIXER-pro-No ... 14/Produkt . Ale pokud se nebojiíš připlatit a nemáš na telefonu žádný kryt či bumber, tak je super Brodit. A u nás je na Sunnysoft http://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-85 ... -03-1.html + http://www.sunnysoft.cz/prislusenstvi/2 ... a-620.html
Ten první odkaz co jsi dal, to je jen Fixer - a k tomu ještě potřebuješ buď příslušný držák do auta s přísavkou, nebo do auta do větrání, anebo na kolo.
Já už se rozhodl, jdu do toho Heicom, i s posláním vyjde na 11,79 EUR.
Pak sem kdyžtak něco o něm napíšu.
Já už se rozhodl, jdu do toho Heicom, i s posláním vyjde na 11,79 EUR.
Pak sem kdyžtak něco o něm napíšu.

stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Ty Haicom nejsou nejhorší
Já mám ted https://www.google.cz/search?q=iottie+e ... 66&bih=653 ale neni ve ventilaci. Mám to před PP na palubce.

Takže Haicom už je doma, velká spokojenost, výborná cena - 12 EUR vč. poslání z Německa, za pár dní to tady bylo.
Pro ty které to zajímá, tady je fotogalerie jak to vypadá v mém autě.

Pro ty které to zajímá, tady je fotogalerie jak to vypadá v mém autě.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz