corolla verso

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
ikszabo
Člen Týmu

corolla verso

Příspěvek od ikszabo »

Zdravím všetkých,som tu nový s jednou otázkou.Pred 2.mesiacmi som kúpil corollu verso r.2008 2,2 100kw dovoz holandsko a asi 10.krát sa mi ozval z reproduktoru ženský hlas po naštartovaní a niečo asi po nemecky hovorí,nedá sa to vypnúť ani stíšiť a počas toho mi funguje aj rádio ale bez zvuku.Nestretli ste sa s niečim takým?
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

Navigace? To by asi bylo něco vidět na displeji... Handsfree, která se snaží spárovat s telefonem?
Fuzo
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuzo »

Něco podobného udělala Laguna kamarádovi akorát ve franštině na dovolené v zahraničí. Po desátém opakování hlášení kterému nebylo rozumět, kamarád zavolal někomu kdo uměl fráninu a ejhle - vypálená žárovka brzdových světel - hláška po každém ťuknutí na brzdu.
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

Už zkraje 90. let tohle zažili známí s Renaultem 25, zrovna při kontrole na celnici směrem do Německa jim to (samozřejmě v němčině) meldovalo něco ve smyslu "vážná porucha motoru, při nejbližší příležitosti vůz odstavte" :-)
Tohle myslím na Corolle Verso 2008 nehrozí, tipuju na nějaké dodatečné příslušenství alá Parrot.
ikszabo
Člen Týmu

Příspěvek od ikszabo »

Robí mi to len po naštartovaní,niekedy to trvá 10 sekúnd inokedy 1.minutu.Navigácia to biť nemôže,lebo tam bolo menené orig.rádio za rádio s hiluxu
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Fuzo píše:Něco podobného udělala Laguna kamarádovi akorát ve franštině na dovolené v zahraničí...
Tohle dělala Laguna kdysi i mému kamarádovi. Sice německy, ale suše mu oznámila, že baterka je už slabá a tak startovat prostě nehodlá.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Corolla“