Samotna Motorola prezentuje tuto HF sadu ako vyrobenu pre iPhone 4, 4S a iPad, takze sa daju pripojit aj vsetky iCoviny

Našel jsem u nás toto: 1, 2, 3. Který z nich je správný?bloodymirko píše:hladaj na ebayi tento vyraz: ISO-SOT-062, je to oznacenie kabla, ktory pasuje do radia v Ave T25 (radio s CD a kazetovou mechanikou).
Ja mam odtialto...
http://stores.ebay.com/DriveSaferDirect ... =777345888
Vsetky kable vo filtri su rovnake bez ohladu na popis.
Pozeram, ze chlapec trosku podrazel...aktualne je to GBP 10.8 aj s dopravou, ale stale je to lacnejsie ako u lokalnych predajcov.
Doprava trva cca tyzden.
Inac ak mas cas a chce sa ti letovat, nepotrebujes ani SOT kabel, staci pospajat kable podla farby a zabuzirkovat![]()
...zaberie to predpokladam taku hodinku...
Právě(!) abych se věnoval řízení a "přežil", si chci pořídit HF sadum5t píše:Hele, co kdybys ses na celé telefonování vy.... a pozornost věnoval řízení a "přežil" , už mám telefonujících deb... plné kecky
Kable, ktore si si nasiel na autohifi su tie spravne a cena je tiez dobra, takze ich kup v CZ.stani píše:bloodymirko: díky za info. Aha, taqjkže ty kabely jsem vybral blbě? Hmm, já se v tom moc nevyznám, rád bych je koupil u nás, na co je objednávat ze zahraničí.
Editace: že by toto bylo správné?
K tomu TK30 mám prosím ještě dva dotazy:
- tady uvádí, že je vč. češtiny. Ty to máš také s češtinou? Dá se dělat upgrade? Jak? Dělal jsi? Pokud ano, kdy naposledy?
- je v balení externí mikrofon, respektive používá ho ta sada?
díky
Díky, to je docela zajímavá a příznivá zpráva.bloodymirko píše:Otocenie displaya a teda aj poloha tlacitiek sa nastavuje v installer menu, takze sa to da namontovat obomi sposobmi (vpravo - default setting ale aj vlavo).