Jakou handsfree bluetooth sadu do auta?

vše ohledně modelové řady Avensis
stani
Věčnej rejpal

Jakou handsfree bluetooth sadu do auta?

Příspěvek od stani »

Která je dobrá? Jakou používáte? Chci si tam dát namontovat nějakou(pro Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8),
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Treba ta v TNS510 navigaci.. :-) Nebo Parrot LS3500 s GPS...
Back in Czech.
bloodymirko
Navigátor

Příspěvek od bloodymirko »

Motorola TK30, super vec, ktora schova akykolvek Parrot (bez GPS samozrejme) do vrecka a stoji 30-50% z ceny Parrotu.

Ma to vlastny zosilnovac 4x50W, perfektny zvuk, zuje to MP3, WAV a ine srandy z USB, AUX aj cez Bluetooth audio...... a keby tomalo este aj FM tuner, tak to originalne radio vyhodim z auta prec a dorobim si tam chladnicku na pivo :D :D :D
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

:-) pekny.. :-) A to je pevna na konektory radia?
Back in Czech.
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

"30-50% z ceny Parrotu"?... :shock:

No já vidím, že nejlevněji je ta Motorola za 3300 Kč, nejlevnější Parrot je za 1800 Kč, s displejem pak za 1500 Kč a novější typ za 3500 Kč nebo podobná také za 3500 Kč ....

Sám jsem Parrot předtím 2x měl (autorádio a sada), vcelku spokojenost, ale ptám se zda tyto sady půjdou s mým novým telefonem - Lumia 620, který má Windows Phone 8.

Jinak v mém Avíku mám jen to základní rádio(bez USB), žádnou navigaci.
stani.1blog.cz
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Parrot mi zatim jede se vsim... Android 4.2.2, IOS7, WM 6.5, bohuzel nejsem hazarder, takze W8 Phone teda nikde nemam a nemohu ani odzkouset...
Back in Czech.
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

Neříkám, že ta Motorola vypadá špatně, našel jsem i manuál a vcelku pochvalná hodnocení, ale kde najít podporované telefony, respektive zda to umí i s WP8?

A ještě jedna věc: Parrot právě vyniká velice kvalitní úrovní zvuku při hovorech. Ta Motorola to umí ještě lépe?
stani.1blog.cz
dizzydent
Člen Týmu

Příspěvek od dizzydent »

Mám základní Parrot CK3100 a bohatě to stačí. Jediné co mi vadí je, že mi přes BT přehrává mp3 jen v nízké kvalitě a pro tento účel je v podstatě nevyužitelné. Hovory bez problému, nikdo nepozná, že jedu v autě.
Dle mého názoru se jedná o spojení dvou zařízení bluetooth a tam by měla být kompatibilita zajištěna bez ohledu na operační systém.
T25 2.0 D-4D 93kw /2006/
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

Tady jsem našel k té Motorole TK 30, tabulku kompatibility, ale je stará, z r. 2010.

Vypadá to ale, že Motorola už TK 30 nevyrábí, neb na své stránce mezi produkty toto zařízení už není.
stani.1blog.cz
bloodymirko
Navigátor

TK30 kupis na US amazone za 58 USD, takze cenovo vyrazne lepsie ako Parrot...a ma to 4-kanal vlastny zosik, co teda vela Parrotov v cene nema.

Ked nemate znamych v USA, ktori to dovezu, da sa kupit z nemeckeho amazonu cca 85e vratane dopravy....a najlacnejsi displayovy Parrot CK3100 stoji okolo 100e

TK30 ma amoled display, ktory vidno aj na prudkom slnku (osobne som si musel na slnku znizit jas :D :D )...CK3100 je obycajny podsvieteny LED

Co sa zvuku tyka, z vlastnej skusenosti viem, ze ma lepsi zvuk, pocas hovorov nie len pre telefonujuceho v aute, ale aj pre protistranu, volani ani nevedia, ze kecame cez HF v aute.

Ma to ISO konektory, takze na pripojenie to Ave treba ISO-SOT kabel za cca 9EUR aj s postovnym, s ktorymi je instalacia hracka.....a velkostou to pasuje presne na ten drziak kavy nad radiom, takze to nikde nezavadzia. :lol:
(vysuv drziaka som "na hulvata" zablokoval pridrotovanim zvnutra a ovladaci panel som nalepil na prednu stranu, sadne ako rit na serbel)
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

Kde je prosím ten příslušný ISO-SOT kabel pro Avensis? Máš přímý link? Díky.
stani.1blog.cz
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Da se pouzit i treba nejaky od Parrotu, je jich na netu dost. Jakmile je to holt jednou ISO.. :-) Tak je jedno z ceho ale hledas Toyota na ISO...
Back in Czech.
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

alebo mozes kupit za 15usd bluetooth/fm zariadenie, ktore ti to bude vysielat do autoradia na stanovenej frekvencii.

ale samozrejme nie je to tak pohodlne ako nejaka standardizovana zastavba.
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

Tak jsem obdržel k té Motorole TK30 novou tabulku kompatibility, ale je také nějaká stará, jsou tam mobily do r. 2010...
stani.1blog.cz
bloodymirko
Navigátor

hladaj na ebayi tento vyraz: ISO-SOT-062, je to oznacenie kabla, ktory pasuje do radia v Ave T25 (radio s CD a kazetovou mechanikou).

Ja mam odtialto...

http://stores.ebay.com/DriveSaferDirect ... =777345888

Vsetky kable vo filtri su rovnake bez ohladu na popis.

Pozeram, ze chlapec trosku podrazel...aktualne je to GBP 10.8 aj s dopravou, ale stale je to lacnejsie ako u lokalnych predajcov.
Doprava trva cca tyzden.

Inac ak mas cas a chce sa ti letovat, nepotrebujes ani SOT kabel, staci pospajat kable podla farby a zabuzirkovat :D :D ...zaberie to predpokladam taku hodinku...
Odpovědět

Zpět na „Avensis“