Dobrý den,
najednou zničeho nic mi přestalo startovat auto (Avensis T25 z roku 2003 1,8 VVTi). Dnes mi zavolal automechanik a řekl mi, že jsou špatný uhlíky a prý se nedají sehnat. Nový startér mě prý vyjde na 9,5 tisíc, což se mi opravdu dávat nechce. Nevíte někdo, kde by se daly ty uhlíky koupit? Děkuji za pomoc.
uhlíky do startéru
Re: uhlíky do startéru
At zavola Vachtovi - nebo to tam rovnou hodi http://aesvachta.vachta.cz/.koubič píše:Dobrý den,
najednou zničeho nic mi přestalo startovat auto (Avensis T25 z roku 2003 1,8 VVTi). Dnes mi zavolal automechanik a řekl mi, že jsou špatný uhlíky a prý se nedají sehnat. Nový startér mě prý vyjde na 9,5 tisíc, což se mi opravdu dávat nechce. Nevíte někdo, kde by se daly ty uhlíky koupit? Děkuji za pomoc.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

Čau, mne opravovali štartér (problém boli práve uhlíky) pre rokom v Malackách. V tom istom servise mi minulý týždeň opravili motorček stieračov (nový stojí 320 €, spravili to za 42€).
Skús nájsť nejakého dobrého autoelektrikára, malo by to ísť. Mne to robili v Auto-elektro Vávra. Všetko funguje bez problému.
Skús nájsť nejakého dobrého autoelektrikára, malo by to ísť. Mne to robili v Auto-elektro Vávra. Všetko funguje bez problému.
Avensis Verso 2,0 D-4D rv02
Carina E 1,6 16V rv92
Carina E 1,6 16V rv92
-
- Věčnej rejpal