Čauky lidi.Po dloooouhé době mám závadu.Zjistil jsem,že mi nesvítí jeden xenon na T25.Přepínám páčkou a svítí jen jeden.t¨Tak jsem zkusil bouchnout do světlometu a rozsvítil se.Potom už se zapnul při přepínání páčky normálně pokaždé.Zaparkuju,po nějaké době nastartuju,zapnu světla a zase nesvítí... Tak bouchnout a svítí.Prosím o nějakou radu.Co s tím?Díky
ved prehod vybojky... ked ti to zacne robit po vymene druhe, vies ze mas vybojku na vymenu a ked to bude robit aj s druhou vybojkou v tom istom svetle, tak sa poryp v tom viac.. ci uz kabelaz, alebo aj kalelaz ku starteru...
Pročítal jsem forum a zřejmě budu muset do Toyoty. Sice jsem manuálně zručnej,ale tohle se mi dělat nechce . Však víme,jakej je tam přístup. Blbý je,že mi to v rámci záruky nevymění.
ake stare mas vybojky? Mne takto odchadzala, svietila a po chvile zhasla, ked som vypola a zapol svetla tak opat isla na par minut. Menil som po 4 rokoch ale docital som sa, ze vydrzia tak cca 3 roky
Ted mi volal technik z Toyoty.Svetla by mi vymenily na naklady Toyoty,ale auto mam 08/2008 facelift,takze uz tam mam svetla novy.Cim me vsak dostal,ze nevi,jestli tam mam halogen,nebo xenon.Ze podle VIN tam mam mit spis halogen.Z toho nejsem chytrej.Ja myslel,ze ty posledni modely uz meli vsechny xenony.V tomhle vubec nevim.Co tam teda mam?
Ted mi volal technik z Toyoty.Svetla by mi vymenily na naklady Toyoty,ale auto mam 08/2008 facelift,takze uz tam mam svetla novy.Cim me vsak dostal,ze nevi,jestli tam mam halogen,nebo xenon.Ze podle VIN tam mam mit spis halogen.Z toho nejsem chytrej.Ja myslel,ze ty posledni modely uz meli vsechny xenony.V tomhle vubec nevim.Co tam teda mam?