demontaz drziaka telefonu

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
VladoK
Řidič

demontaz drziaka telefonu

Příspěvek od VladoK »

chcem sa zbavit stareho drziaka telefonu, ktory je namontovany pod plastovym krytom a neviem prist na to ako sa demotuje tento plast.
zhodil som aj skrinku pred spolujazdcom v nadeji, ze to pojde odtial ale dalej som sa nedostal.
ma niekto nejaky postup ako na to?
Obrázek
TOYOTA AVENSIS Kombi T27 2.0 D-4D (91kW / 124HP) 2012 - 1AD-FTV
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Tak jestli pomůže tak tady jsem dával návod na demontáž rádia http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... ntaz+radia . Ale nejdřív bych sundal ten kus co je řadící páka a popelník. Tenký šroubovák do boku a vycvaknou. Tam nejsou žádný šrouby, jen je to nacvaknutý. a podíval jak je to zboku přidělaný. Pak už jen vyndat rádio a poté by měl být snadný přístup.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
VladoK
Řidič

Příspěvek od VladoK »

aha, tak ja som na to isiel zo zlej strany :wink:
dakujem za info.
bloodymirko
Navigátor

Příspěvek od bloodymirko »

...doplnim, ze treba dat dole aj tu okrasnu listu, na ktorej je "Skvely" drziak na kavu a kontrolka pasov....ta je tiez nacvaknuta, takze staci ju vylupnut von. Pod listou su horne dva sroby, ktore drzia radio.

Postup:
1. vyberies odkladaciu skrinku, drzia ju dva zasekavacie koliky na bokoch - staci trochu sltacit bocnice suflika k sebe a tlmic padu (spomalovac otvarania) - ten jednoducho zvesis z kolika,
2. ked to mas von, na pravej strane chytis do ruky tu okrasnu listu postupne z prava do lava ju vylusknes z palubovky. na lavom konci treba odpojit konektor z kontrolky pasov a spinaca vyhrievani asvetiel....staci stlacit faston a vytiahnut a lista je von.
3. Odskrutkujes horne dva sroby, ktore drzia radio.
...nasleduje hudyssov postup...
4. Odcvakni kryt radiacej paky (staci hlbsie zadrapit prstami do otvoru prekryteho kozou, aby si chytil spodnu hranu krytu a potiahnut do hora) a potom ho potoc na pake do strany, aby ti nezavadzal
5. Odskrutkujes dolne dva sroby radia a vyberies radio von. Kable su dost dlhe, takze tam mas miesta aj na karbosku, popripade autogen :lol: :lol: :lol:
6. Odmontujes ten srandovny plech, ktory ti drzal HF sadu...
7. Vsetko pekne zlozis naspat v opacnom poradi a mas hotovo... ;-)
8. Vsetky spominane sroby maju hlavu 10mm s otvorom na krizovy srobovak...odporucam pouzit magneticke nadstavce, lebo je to dost hlboko a ked ti spadne skrutka do utrob auta (tak ako mne), budesa modlit, aby ti niekedy nezacala rezonovat niekde v podpalubi :D

PS: Riesil som to minuly vikend, ked som si montoval HF bluetooth sadu Motorola TK30, takze to mam este v cerstvej pamati.

Inac ak niekto chcete domontovat HF sadu, vrelo odporucam Motorola TK30 + ISO-SOT-062 kabel, instalacia je jednoducha a zariadenie ma omnoho lepsie vlastnosti a "ficury" ako hocijaky Parrot a hlavne je o polovicu lacnejsie....pogooglite a uvidite :D...u mna to bolo nakomplet za 75USD :D :D :D
VladoK
Řidič

Příspěvek od VladoK »

tak toto super podrobny popis, podla neho to uz musim zvladnut lavou zadnou :)
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Jinak Ad1: skříňku před spolujezdcem nemušíš sundávat, stačí jen otevřít. A tam jen lištu chytneš a vycvakneš, je nacvaknutá v 5-ti bodech.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Odpovědět

Zpět na „Avensis“