Motory u Versa
Tak jsem si to auto půjčil, najel jsem asi 130 km. Když jsem to přebral, tak tam byla průměrná spotřeba 8,4 litru. Vymazal jsem to a po 130 km tam byla spotřeba cca 7,5 litru. Jezdil jsem dálnice, vzal jsem to úplně stejně, jak jezdím s Aurisem. Spotřeba u aurise dlouhodobá je něco přes 8 litrů. Vzhledem k tomu, že jsem jel s plnou klimatizací, zkoušel jsme pákrát i akceleraci, v kopci podřazení na 4 a tak, tak mi to přijde jako velmi slušná hodnota.
Tak jsem to auto dneska objednal. Přesedlám z klubu Auris do klubu Verso.
PS: Auris mám pouze 5 kvalt, proto vyšší spotřeba.
Tak jsem to auto dneska objednal. Přesedlám z klubu Auris do klubu Verso.
PS: Auris mám pouze 5 kvalt, proto vyšší spotřeba.
Já s 1,8 a CVT převodovkou v současné době jezdím 7,5 a v zimě 7,7.
Nejezdím moc krátké trasy, ale jezdím hodně dálnice.
Auto má po 17 měsící najeto 70 tis.
Lepší jezdit za 8l benzínu než za 0l nafty, protože s naftou už bych po 200 tis nenastartoval, a tak bych nikam nejel.
Nejezdím moc krátké trasy, ale jezdím hodně dálnice.
Auto má po 17 měsící najeto 70 tis.
Lepší jezdit za 8l benzínu než za 0l nafty, protože s naftou už bych po 200 tis nenastartoval, a tak bych nikam nejel.
Toyota Avensis 2.0 TD
Toyota VERSO 1.8 CVT
Toyota VERSO 1.8 CVT
No je a není. Jelikož to při 130 točí 4 tisíce a já jezdím hlavně dálnice, tak ten pětikvalt s krátkou pětkou má velký vliv na spotřebu. Pomalu s aurisem dokážu jezdit za míň po městě, než po dálnicích.aczasa píše:Neni to petikvaltem... Neboj... Ja s petikvaltem jezdim levneji nez velmi mnoho lidi s sestkou..
no jo, ale jezdit pomalu na dálnici může být někde hodně nebezpečné. Já prostě jezdím s ostatními. Když je někdo hodně rychlý, tak mu uhnu. Ale nedělá mi problém jet několik kilometrů s kamiony. Ono ve výsledku ten rozdíl v dojezdu je minimální. Ale i tak ten můj auris žere prostě jako protžený. Ono prostě když ve versu dám 6 a jetu 120 motor točí 3 tisíce a jde na volno. Když jedu na 3 tisíce v aurisovi, tak jede stovkou a to je fakt už mnohdy na dálnici pomalé, takže jezdím 115-130, prostě hlavně bezpečně a pak ta spotřeba prostě poznat je. A pokud jedu někdy německo, tak to raději nemluvě.
A ještě ten pětikvalt... u aurise má prostě krátké převody... kdyby tam byla pětka jako udržovací s větším rozestupem, bylo by to v pohodě.
A ještě ten pětikvalt... u aurise má prostě krátké převody... kdyby tam byla pětka jako udržovací s větším rozestupem, bylo by to v pohodě.