Yaris HSD
Tak pani, pri prihlasovani noveho vozu v KE netreba ziadnu obhliadku, ako doklad namiesto kontroly VIN sluzi CoC - certifikat o zhode, ktory vam da predajca. Toto mi povedal aj predajca, aj na Dopravnom ispektorate to maju vsade na nastenkach.
Dnes sme boli prihlasit a vsetko islo ako po masle aj ked teda cakacka na policii zabrala hodinu. Takze dakujem za rady a od piatku si mozem uzivat hybridnu jazdu.
A co sa tyka debaty o farbe HSD...tak moj zensky nazor je ze ladova modra alebo cervena plamenna sa mi v reale pacili najviac
Dnes sme boli prihlasit a vsetko islo ako po masle aj ked teda cakacka na policii zabrala hodinu. Takze dakujem za rady a od piatku si mozem uzivat hybridnu jazdu.
A co sa tyka debaty o farbe HSD...tak moj zensky nazor je ze ladova modra alebo cervena plamenna sa mi v reale pacili najviac
Jedine tyrkys, uz se nemuzu dockat... 25.5. mely dorazit do Kolina...
Cervena (ani ohniva) neni ono, to lepsi byla cervena na Avensisu pred poslednim FL (dle mne samozrejme) - kdyz je vylesteno a zasviti slunce..., ale to uz bych byl doma moc uniformni...
Bila ledova je fakt ledova, ale tomu autu slusi, furt lepsi nez seda, tech krabic jezdi snad nejvic...

Cervena (ani ohniva) neni ono, to lepsi byla cervena na Avensisu pred poslednim FL (dle mne samozrejme) - kdyz je vylesteno a zasviti slunce..., ale to uz bych byl doma moc uniformni...
Bila ledova je fakt ledova, ale tomu autu slusi, furt lepsi nez seda, tech krabic jezdi snad nejvic...

Toyota Avensis T27 2.0 VVT-i kombi, 112 kW, r.v. 2011
Toyota Yaris HSD Style, r.v. 2013
Toyota Yaris HSD Style, r.v. 2013
DariaKE píše:Tak pani, pri prihlasovani noveho vozu v KE netreba ziadnu obhliadku, ako doklad namiesto kontroly VIN sluzi CoC - certifikat o zhode, ktory vam da predajca. Toto mi povedal aj predajca, aj na Dopravnom ispektorate to maju vsade na nastenkach.
c

Apropoo- to si s tou čakačkou bola mooc dobre na tom. To u nás to bolo na nejaké 4 hodiny.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Re: Barva auta
Pizzy Bender píše:Ahoj, jakou barvu považujete na HSD jako nejhezčí? Nezajímá mě praktyčnost ale pouze vzhled. Za mě černá metla.
Biela perleťová !!!

Také tie červené, šedé a iné "bežné" farby sú skôr na normálne benziňáky. Tá biela perleť mi jednoducho fascinuje u hybridov. Je to farba akokeby typická pre hybridy (ale to je môj taký aj vnutorný pocit )
Čierna metla je tiež moc pekná a ešte k tomu s modrými hybrid prvkami ,no čiernu metlu som mal na yarise II - velmi rýchlo sa zašpiní-a stačí len trochu prachu na ceste a do hodiny ste tam,kde ste boli... a aby vynikla a ukázala sa v plnej kráse musí byť vždy čistá-to je však iná piplačka pri tejto farbe - je potrebné sa o ňu neustále starať - čo som aj praktizoval .

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
farba
Tak ja za seba klasicka biela...mne sa ta perlet na autosalone moc nepacila...a potom perlet len na vyssiu vybavu teda + 900 eur a myslim 680 za farbu.Teda ak chcem perlet tak +1580 eur..co je celkom pecka..A ked som kupoval HSD ja.bol ten rozdiel este vecsi..moja stala 14290 -200 eur zlava (na vybavu)za objednanie v case BA autosalonu.Terajsich 15500 neviem ci by som dal.
Re: farba
To ano.. cena je za perleť krutá...
Išlo mi čisto o farbu. A čo sa týka čistej bielej-určite sa hodí na HSD viac ako iná farba. A myslím, že je zrovna biela bez príplatku aj na HSD čo je výhodou. Ked vidím bieleho yarisa III vždy sa otočím za ním či to nie je náhodou hybrid

Išlo mi čisto o farbu. A čo sa týka čistej bielej-určite sa hodí na HSD viac ako iná farba. A myslím, že je zrovna biela bez príplatku aj na HSD čo je výhodou. Ked vidím bieleho yarisa III vždy sa otočím za ním či to nie je náhodou hybrid

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
-
- Člen Týmu
Díky za názory. Viděl jsem YARIS HSD ve všech barvách a ta černá metla ve výbavě STYLE je pecka. Kdybych jezdil málo km a měl čas to furt leštit šel bych doní. Světle modrá metla je decentní, ostatní barvy tuctovky.
Původně jsem měl objednanou normální bílou, ale při možnosti vidět ji vedle ostatních HSD barev je to bída. Takže měním objednávku na bílou perleť, bohužel nová čekací doba na dodání = Říjen.
Původně jsem měl objednanou normální bílou, ale při možnosti vidět ji vedle ostatních HSD barev je to bída. Takže měním objednávku na bílou perleť, bohužel nová čekací doba na dodání = Říjen.
Corolla AE111 1.4 VVT-i (2000)
Yaris 1.3 VVT-i (2006)
Avensis T25 1.8 VVt-i automat (2005)
Yaris HSD (2013)
Verso 1.8 Multidrive-S (2014)
Yaris 1.3 VVT-i (2006)
Avensis T25 1.8 VVt-i automat (2005)
Yaris HSD (2013)
Verso 1.8 Multidrive-S (2014)
no mne vyslo zakonne na 104 a to sa dalo este aj lacnejsie (o 7 eur) keby ze to riesim cez net, ale kedze musim cestovat, tak som neriskovala cakanie na karty postou. a HP aj s kradezou vysla na 297.slaavko píše:ja mam objednanu tiez ladovu modru, tak sa mi asi bude musiet pacitmala by prist v pondelok.
kolko vas vysli poistky? mne robi firemna poistovacka, vzdy dava najlepsie ceny napisala, ze na toyotu su poistky dost drahe, vyslo jej:
HP vyšlo 241,23 eur na rok a zákonné 110,50 eur na rok
ahojky,DariaKE píše:no mne vyslo zakonne na 104 a to sa dalo este aj lacnejsie (o 7 eur) keby ze to riesim cez net, ale kedze musim cestovat, tak som neriskovala cakanie na karty postou. a HP aj s kradezou vysla na 297.slaavko píše:ja mam objednanu tiez ladovu modru, tak sa mi asi bude musiet pacitmala by prist v pondelok.
kolko vas vysli poistky? mne robi firemna poistovacka, vzdy dava najlepsie ceny napisala, ze na toyotu su poistky dost drahe, vyslo jej:
HP vyšlo 241,23 eur na rok a zákonné 110,50 eur na rok
tak uz se snad vsichni dockame (vypada to ze jsme vsichni byly v dodavce 25/5). dnes mi volali, ze auto by melo být k predani v patek (7/6).
Pojistka povinne+havarijni s 1% spoluucasti mne vyjde 12 500 Kc/rok.
Co se tyce tech barev jak jste tady resily:
Tak ja budu mit tu "krabici" jak tady nekdo psal.... sedou popelavou.
Vsechny dosavadni auta co jsem kdy mnel byly v techto barvach:
golf I = cerna
nisan micra = bílá
Peugeot 306 = cervena metla
Peugeot 207 = cervena metla
cerna velmi neprakticka = porad spinavy...
bílá UZ NEEE (micru jsem jezdil 10 roku a od 7 roku bylo videt na laku sebemensi tukanecek rzi.....)
S cervenejma metalizama jsem velmi spokojen (moc jich neni a dobre se udrzuji)
ALE.... po velkem dilematu pri vyberu barvy pro yaris HSD jsem vybral sedou popelavou...
totiz vzhledem k faktu ze v HSD nejde menit barva interieru a modrym doplnkum zvenku i zevnitr, jsem bohuzel nesel do cervene, bilou uz nechci (ikdyz to v bile hsdcku asi nejvic slusi), cerna narocna na udrzbu a v lete zbytecne rozpalena, ostatni barvy jsou momentalnim modnim vystrelkem a za cca 10 roku se asi budou spatne prodavat...
takze tak.... doufam, ze v patek odpoledne uz budu jezdit ve svem HSD.
HSD
Blahozelam k Yaris HSD.
tak kolko nas tu uz je?
trud
huli
descent
DariaKE
slaavko
Su dalsi?
slaavko nahod si tankovania do spritmonitora..bude prehlad.
Moze aj DariaKE
tak kolko nas tu uz je?
trud
huli
descent
DariaKE
slaavko
Su dalsi?
slaavko nahod si tankovania do spritmonitora..bude prehlad.
Moze aj DariaKE