Momentovy klic --vymena kol.
Momentovy klic --vymena kol.
Zdravim,uvazuji o koupi momentoveho klice /vymena pneu za letni atd./Dival jsem se do navodu--Toyota Yaris -utahovaci moment 103Nm.Dival jsem se na znacku TONA.--jaky klic vybrat ? 1/2 nebo 3/4 .Cena asi 2 800.Nebo znacek je vice -poradite?Diky.
Nechcem vám do toho kecať, ale momentový kluč na disky?
Mne to tu niekedy pripadá ,že tá dnešná "premodernizovaná" doba ide tak rýchlo dopredu , že o chvilu sa tu bude rozoberať, akou silou sa má zatvárať kufor, inak sa asi z parkoviska nepohneme.. že?
V pneuservisoch je to logické,kedže tam používajú tu pistol a musí ho servisant nejak nastaviť,aby vedel kedy je už zatiahuté koleso.Ale v tomto prípade-čo ja viem?? - nemáte ten pocit, že dnešní ludia si sami zo seba robia úplných dementov
? To už ani koleso nevieme dotiahnuť bez návodu na použitie ??
- bez urážky !!!! Na nikoho nenarážam,len konštatujem a zisťujem,či náhodou to nie som JA , kto do toho (slušne povedané) nevidí !!!!
Inak - Som toho názoru,čo tu napísal Jimmi- s citom,s citiom ,s citom - a to je alfou omegou všade a to platí pre všetko , čo zrovna robíme .

Mne to tu niekedy pripadá ,že tá dnešná "premodernizovaná" doba ide tak rýchlo dopredu , že o chvilu sa tu bude rozoberať, akou silou sa má zatvárať kufor, inak sa asi z parkoviska nepohneme.. že?

- bez urážky !!!! Na nikoho nenarážam,len konštatujem a zisťujem,či náhodou to nie som JA , kto do toho (slušne povedané) nevidí !!!!

Inak - Som toho názoru,čo tu napísal Jimmi- s citom,s citiom ,s citom - a to je alfou omegou všade a to platí pre všetko , čo zrovna robíme .
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Taky mne překvapuje že chceš řešit monet u dotahování kol,....když si všimneš tak v servise ti utáhnou kola pneumatickým utahovákem a v těch lepších servisech si stejně ještě vezmou ruční klíč a citem to dorvou ručně.
Takže to chce pořádně dotáhnout a pak ještě malinko zabrat a máš tam přesně 105nm
A že k tomu zvažuješ klíč za 2800,. no dobrý proč ne ale raději kup kvalitní motorový olej a dopřej pravidelnou výměnu
Takže to chce pořádně dotáhnout a pak ještě malinko zabrat a máš tam přesně 105nm

A že k tomu zvažuješ klíč za 2800,. no dobrý proč ne ale raději kup kvalitní motorový olej a dopřej pravidelnou výměnu

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Chlapi-tento je podla mňa tiež momentový
http://www.uni-max.sk/teleskopicky-kluc ... -kolies/d/
Vždy v určitom momente nejak vycítim,kedy mám prestať doťahovať
- s tým povolím aj kolesá, ktoré doťahuju niekedy v pneuservise pomaly ako na kamione !!!!!! - presne ako píše ArnieGT
Pri doťahovaní odporúčam využiť ten oný - "cit v rukách"

http://www.uni-max.sk/teleskopicky-kluc ... -kolies/d/
Vždy v určitom momente nejak vycítim,kedy mám prestať doťahovať

- s tým povolím aj kolesá, ktoré doťahuju niekedy v pneuservise pomaly ako na kamione !!!!!! - presne ako píše ArnieGT
Pri doťahovaní odporúčam využiť ten oný - "cit v rukách"

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
ano sorry - na to som zabudolČepo píše:2 muco
tiež ho mám, akorát orech som musel dať 21

Jimmi, - pekné hodnotenie

P.S - ale páči sa mi , ako sa dá "pokecať" o jednom kluči na kolesá

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid