repas vstřikovačů
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
je to začarovaný kruh pánové..za 50 bych to prodal,ale opravit to musím,to každý pozná,že to neni o.k. a když už to spravím,tak si to nechám..protože dalších 150tis. nemám a půjčit si v dnešní době,když člověk má smlouvu na určito..do toho nejdu.
a tak je to furt dokola..lepší se sežene 10tis. než 150tis...a tak to tu asi máme všichni..jinak bychom si ty toyoty kupovali staré max.3 roky:)najeté do 100tis.km
a příště ,už volím přímí dovoz s ciziny,výjde to levněji než ty naše bazary.
třeba nedávno jsme mohl mít r.v.2010 najeto 45tis. v kombiku avouše diesel za 220tis.dovoz Italie.
na netu se tu dá sehnat co jsem se díval tak 350tis. a víš
a tak je to furt dokola..lepší se sežene 10tis. než 150tis...a tak to tu asi máme všichni..jinak bychom si ty toyoty kupovali staré max.3 roky:)najeté do 100tis.km
a příště ,už volím přímí dovoz s ciziny,výjde to levněji než ty naše bazary.
třeba nedávno jsme mohl mít r.v.2010 najeto 45tis. v kombiku avouše diesel za 220tis.dovoz Italie.
na netu se tu dá sehnat co jsem se díval tak 350tis. a víš
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak a ted opet budu provokovat. Ten VIF teda takovy zazrak nebude, co ?
Naposledy upravil(a) mrazik dne sob 01.06.2013, 20:25, celkem upraveno 1 x.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
Ale proč provokoval, každá zkušenost je vítaná, negativní i pozitivnímrazik píše:Tak a ted opert budu provokovat. Ten VIF teda takovy zazrak nebude, co ?

- extremehany
- Věčnej rejpal
otázka je jestli, když začal používat VIF, tak ten neočistil usazeniny, ty zacpali filtr a protože filtr nevyměnil, tak se filtr protrhl a odešli vstřiky. Filtry v autech bohužel nemají obtok při překročení kritického tlakového spádu jako filtry průmyslové.
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
shrnul bych to následovně: co tam lil majitel předemnu nevim a předpokládám že to nebylo nic extra, VIF mi doporučili i v servise kde mi repasovali vstřiky a navíc mi ten technik říkal jedno : naftový filtr není dělaný na čištění špinavé nafty - protože mi napěřili špatnou naftu i za filtrem ....
z toho plyne jedno - po koupi auta nechat nejen udělat oleje a filtry, ale taky nechat vyčistit nádrž a palivovou soustavu - stojí to tisícovku ale vyplatí se to, teď beru maxx motio a VIF nedavam, ale v zimě ho zase dávat začnu ...
z toho plyne jedno - po koupi auta nechat nejen udělat oleje a filtry, ale taky nechat vyčistit nádrž a palivovou soustavu - stojí to tisícovku ale vyplatí se to, teď beru maxx motio a VIF nedavam, ale v zimě ho zase dávat začnu ...
Avensis 2005, 2.2 d4d 110kw
- extremehany
- Věčnej rejpal
Re: repas vstřikovačů
Pani pridám svoju skúsenosť a tá bola , ochladilo sa a auto som nemohol natočiť ,bolo to sústavne úročenie asi 20sekúnd . Chytilo ale ako traktor a po 5 sekundách ok. Dal som to servisu a dostal som odpoveď za su to vstreky lebo v raile neni tlak pristarte . Tak sa poslali vstreky do Pezinka a odpoveď všetky sú v hajzlu treba nové . Zratal som si 1a 1 a dal som ich zrepasovat chlapíkovi do Namestova . Po tyzdny vstreky prišli , namontovali sa a chýba nezmizla . Dlhé startovanie zostalo doteraz. Neviem čo s tým už nemam chuť ani silu a hlavne peniaze. Mám 2.2 110kw, corolla verso. Neviete niekto poradiť. Ďakujem.
]corolla verso 2,2 D-4D 110 kw , 2008
Re: repas vstřikovačů
Čau , pokud nemáš tlak , tak jen SCV ventil , naftový filtr, popřípadě naftové čerpadlo.
Pepa
Pepa
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2